CSI / RusiaMoldovaPolitică

Zaharova o acuză pe Maia Sandu de „distrugerea Moldovei”

Purtătoarea de cuvânt a diplomației ruse, Maria Zaharova, o acuză pe președinta R. Moldova, Maia Sandu de „distrugere”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni radio, după ce funcționara de la Kremlin a fost întrebată dacă relațiile Chișinău-Moscova ar putea reveni la nivelul lor anterior, scrie Realitatea.md.

De asemenea, Zaharova a menționat că procesele care au loc actualmente sunt „create artificial”, informează agenția rusă TASS. În opinia sa, astfel șefa statului Maia Sandu ar face jocul Occidentului.

„Tot ce face Maia Sandu și așa-zișii aliați este distrugerea Moldovei. Asta nu se face împotriva Rusiei. Este, în primul rând, împotriva poporului Moldovei. Și poporul a înțeles și încearcă să reziste. A fost adusă în același mod în care oamenii, regimurile, politicienii au fost aduși într-un număr mare, de mâini occidentale, cu bani occidentali, pentru a crea iluzia unei anumite confruntări între Moldova și Rusia”, a declarat Zaharova.

Menționăm că declarațiile vin pe fundalul expulzării a 45 de angajați ai ambasadei Rusiei din R. Moldova. Aceștia au părăsit luni Chișinău, fiind preluați de un avion trimis la Chișinău de Moscova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Am mai spus-o si o repet :
    Lu’ mada Zaharova ii e dor de ceva tare de prin Moldova !
    Probabil ca experientele ei au fost foarte bine satisfacute , daca e suparata pe doamna Sandu ca i-a interzis sa revina pe aici !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *