Opinii și Editoriale

Deratizarea de la Primărie se amână

Şobolanii de la Primărie s-au speriat că vor fi alungaţi de la caşcaval şi au făcut tot posibilul ca deratizarea, adică referendumul să nu aibă loc. Aceşti şobolani se tem de propriii cetăţeni, deşi pe la televiziuni spun că ar accepta să-şi dea demisia dacă cetăţenii ar cere-o. În limba rusă, pe care toţii şobolanii de la primărie o cunosc, iar unii mai şi cântă în această limbă, acest tip de oameni se numesc „balaboli” – adică spune una şi face exact alta. Spune că acceptă demisia dacă o vor cetăţenii, însă îşi implică toţi ortacii de partid să caute ceva compromițător pentru cetăţenii care vor această demisie. Spune că astfel caută morminte istorice, însă în realitate mai caută o sumă frumuşică de bănuţi şi nu contează că dispare unul dintre puţinele cinematografe din oraş şi se aglomerează un spaţiu în care nu mai poţi construi niciun bloc de locuit. Se dă mare român unionist, însă în timpul liber preferă votca rusească şi muzica de închisoare. În fine, chiar nu mă deranjează ce face omul în timpul său liber, fie el şi primar. Însă, atunci când în timpul muncii primarul nu lansează altceva decât pârţuri populiste şi dezastru urbanistic, e grav de tot.

Al treilea mandat al lui Dorin Chirtoacă e un dezastru, şi acel video cu beţia din garaj n-are nicio tangenţă cu acest dezastru. Poate doar una singură – în sfârşit am aflat cum arată Mâna Moscovei. Mâna Moscovei e tot mâna lui Dorin Chirtoacă, care după câteva votci începe să distrugă tot ce-a mai rămas din acest oraş.

Şobolanii au scăpat basma curată şi de data aceasta. Însă deratizarea nu a fost anulată, s-a amânat pe o perioadă. Aşa că faceţi-vă rezerve de caşcaval, domnilor şobolani, în curând curăţăm oraşul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *