Politică

PDM vrea să facă din interesele familiei o prioritate naţională

Potrivit unui comunicat de presă al PDM, Marian Lupu a spus că Partidul Democrat va acţiona cu prioritate pentru rezolvarea problemelor familiilor din Republica Moldova. „Venim cu fapte concrete ca tot mai puţini să fie nevoiţi să aleagă între a avea bunăstare şi a avea familia unită, venim cu soluţii pentru ca familiile să rămână împreună aici, acasă, în Moldova, pentru educaţia şi protecţia copiilor. Punem pe primul loc drepturile femeilor şi promovarea lor. Ridicăm economia pentru a oferi bunăstare în fiecare casă. Creştem Moldova pentru a crea condiţii de trai mai bune pentru fiecare familie”, a menţionat liderul democrat.

Acţiunea PDM a reunit familii care au petrecut împreună cu cei dragi. Gazda evenimentului a fost preşedintele Organizaţiei de Femei a PDM, Valentina Buliga, ministrul muncii, protecţiei sociale şi familiei. „Anume femeile democrate, atunci când am decis să ne implicăm în politică, primul gând pe care l-am avut a fost să vedem familiile din Moldova sănătoase şi puternice, iar fiecare copil, mamă, soţie şi părinte să aibă un nivel de bunăstare decent”, a spus Valentina Buliga în cuvântul de deschidere a evenimentului.

Acţiunea PDM „Familia Moldovei” a avut loc la finalul unei săptămâni în care echipa democrată a mers în satele şi oraşele din ţară în cadrul acţiunii Expresul „Vocea Moldovei”, pentru a discuta cu cetăţenii. Potrivit democraţilor, cele mai multe dintre problemele comunicate de către oameni ţin anume de familiile lor, iar principala lor preocupare este bunăstarea familiei.
 
IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *