Cum să te resetezi după o zi grea

Roşiile, bomba de antioxidanţi
Roşiile, în special cele la conservă, dau savoare tuturor mâncărurilor. Culoarea indică faptul că sunt o sursă bună de licopen, fitoelementul cu proprietăţi antioxidante. Aduc şi bogăţie de potasiu şi vitamina C. Cele conservate pot păstra un timp îndelungat, şi sunt numai bune de folosit atunci când vrei să prepari sosuri, supe, ciorbe, tocăniţe.
Prunele uscate, sursă de zaharuri naturale
Prunele uscate sunt o sursă bogată de carbohidraţi, vitamine din complexul B, antioxidanţi, potasiu şi fibre. Le poţi folosi ca ingredient principal în mâncăruri sau în deserturi; pot garnisi salate sau acompania mâncăruri pe bază de pui. Aduc zaharuri naturale şi o textură moale şi uşor elastică, plăcută, ceea ce le face ideale pentru gustări.
Timpul.md