Social

Ambasadorul Rusiei la Chișinău, convocat de MAEIE pentru declarațiile denigratoare ale unor oficiali ruși

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) nu va comenta limbajul absolut inacceptabil al declarațiilor unor oficiali ruși, expuse vineri, 28 aprilie, dar subliniem faptul ca ambasadorul Federații Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, va fi convocat la minister pentru a i se cere explicații pe marginea afirmațiilor ce vizează țara noastră, se arată în comunicatl MAEIE.

Vă amintim că astăzi, fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, a recurs la jigniri la adresa președintei Maia Sandu și premierului Dorin Recean, după ce șeful Guvernului de la Chișinău a spus că Vladimir Putin și alți oficiali ruși sunt interziși pe teritoriul Republicii Moldova.

„O creatură misterioasă pe nume Recean a spus că nici președintele Rusiei, nici alți oficialii ruși nu vor putea intra în țara sa – Moldova. Ei bine, în primul rând, nimeni nu merge acolo acum. Poate cândva, mai târziu…”, a scris fascistul rus Medvedev pe canalul său de Telegram, scrie Ziarul Național.

Și purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov afirmă că Republica Moldova se îndreaptă spre a fi „absorbită” de România.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *