Actualitate

Andrei Năstase despre Guvernul Gavrilița: „Incompetent și neprofesionist”

După ce a protestat alături de Usatîi și Dodon, Andrei Năstase, susține că sunt necesare proteste serioase împotriva actualei guvernări, dar ar trebuie să fie inițiativă civilă nu organizate de Partidul Șor.

Din păcate, avem un guvern incompetent și neprofesionist, dar sunt persoane în țară care pot obține o viață mai bună pentru populație”, spune Năstase.

„Nu văd un final pozitiv al acestor proteste din Piața Marii Adunări Naționale, atâta timp cât sunt organizate și finanțate de un partid politic condus de Șor. Mi se pare că cei mai mulți dintre acești oameni au ieșit în stradă nu doar pentru că i-a plătit cineva. Dacă ar exista prosperitate în țară, posibilitatea de a-și proteja drepturile, libertățile, dreptatea, probabil că ar sta cu copiii lor. Iar toamna este o astfel de perioadă a anului în care casa este plină de muncă.

Sunt necesare proteste serioase împotriva actualei guvernări, dar ar trebui să fie o inițiativă civilă care să unească întreaga societate împotriva nedreptății, sărăciei, împotriva unui sistem de justiție incompetent, corupt și a aceleiași clase politice care să protejeze populația săracă, și nu propriile interese a politicienilor. Din păcate, avem un guvern incompetent și neprofesionist, dar sunt persoane în țară care pot obține o viață mai bună pentru populație”, a mai declarat acesta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Bla-bla-bla… Cârâi, deci (mai) exist! Mahmureală politică în formă continuată. EL știe, EL vede, EL drege, EL face parte dintre acele ”persoane” carismatice, prestigioase ”care pot obține (!) o viață mai bună (!) pentru populație”. Infatuarea și bulversarea nu l-au ”băgat” niciodată afară din casă. Domnule Andrei Năstase, nu vă mai considerați atât de important!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *