Actualitate

Andrei Tranga, proprietarul Companiei Andy`s Pizza: Nimeni n-a atentat la afacerea mea

Reteaua de restaurante „Andy`s Pizza”, unul dintre cei mai mari contribuabili la buget de pe piata locala de profil, gestioneaza in prezent 25 de restaurante „Andy`s Pizza” si „La placinte”, trei dintre care activeaza la Balti. Potrivit oficialilor acestei companii, motorul afacerii tine de onestitatea, vizibilitatea si deschiderea spre clienti.

Compania „Andy`s Pizza” functioneaza in RM de zece ani, devenind o afacere de succes. In ultimul timp, aceasta a fost prejudiciata moral de mai multe zvonuri referitoare la existenta unor probleme artificiale cu organele de drept si in ceea ce priveste implicarea proprietarului in afacerile cu droguri. Andrei Tranga, directorul general „Andy`s Pizza”, a dezmintit calomniile. „Respingem categoric toate zvonurile raspandite de cineva, cu scopul stirbirii imaginii noastre. Sunt informatii false, deoarece din 1999, componenta conducerii a ramas neschimbata, iar eu, Andrei Tranga, continui sa fiu proprietar si director al companiei, iar strategia dezvoltarii retelei noastre de business a ramas aceeasi”, a declarat dl Andrei Tranga.
 

„Nu credeti zvonurilor, noi investim in tara noastra!”
„Ne revolta faptul ca zvonurile se raspandesc nu doar printre cetatenii de rand, dar si in cercurile de afaceri. Desigur, succesul companiei se datoreaza, in temei, ambitiei lui Andrei Tranga, strategiei de a gestiona afacerea, rolului sau decisiv in extindere. Progresul nostru e si gratie serviciilor impecabile, in stricta concordanta cu legislatia RM. Compania este unul dintre cei mai importanti contribuabili la bugetul de stat, sustine mult comunitatea, copiii orfani si alte categorii social-vulnerabile”, a mentionat directorul „Andy`s Pizza”.
 

„Andy`s Pizza” te cucereste prin bucate delicioase si localuri selecte
Bucatele delicioase si sanatoase ale lantului de restaurante „Andy`s Pizza” au cucerit de multi ani toata lumea. Deservirea rapida, ambianta unica, comunicarea echipei de profesionisti cu clientii, preturile accesibile – sunt avantajele tuturor. Cei mai frecventi vizitatori ai localurilor „Andy`s Pizza” sunt, in special, tinerii. La „Andy`s Pizza” se intalnesc oamenii seriosi, pentru intelegeri de business, acolo isi petrec timpul liber prietenii si partenerii. La „Andy`s Pizza” se relaxeaza familiile, unde copiii se simt cel mai bine.
„Vrem ca afacerea noastra sa bucure oamenii. Suntem orientati social, investim in tara noastra si ne face placere sa prezentam cu brio bucataria nationala pentru oaspetii straini. Calitatea produselor noastre si interesele clientilor conteaza inainte de toate. Avem o serie de parteneri – branduri cunoscute in plan international, care au incredere deplina in conlucrarea noastra”, sustine Andrei Tranga. La „Andy`s Pizza” are o echipa de peste 1400 de angajati, care sunt recunoscatori proprietarului pentru faptul ca nu au fost nevoiti sa emigreze.

Actiuni de caritate si sponsorizare
„Andy`s Pizza” este o companie dinamica, flexibila si novatoare, fiind un concurent redutabil atat pe piata interna, cat si pe cea externa. Misiunea sa este de a infiinta cea mai mare retea de restaurante in RM, la standarde europene, sub cel mai recunoscut brand, care ar oferi oamenilor posibilitatea de a consuma zilnic bucate la preturi accesibile, gatite conform tehnologiilor speciale – servite prompt, intr-o ambianta extraordinara.
Demna de mentionat e si responsabilitatea sociala a companiei pentru dezvoltarea comunitatii. Investitiile in terenuri de joaca, terenuri sportive, in sanatatea oamenilor – sunt doar cateva dintre actiunile traditionale ale „Andy`s Pizza”. „Investim, in special, in copiii orfani din republica. Ii vizitam in permanenta si le oferim nu doar sprijin financiar, dar si comunicarea cu artistii si alti oameni deosebiti. Depunem toate eforturile ca micutii orfani sa ajunga in familii”, a spus Andrei Tranga.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *