Externe

Atac în Elveția: O victimă și mai multe persoane în stare gravă

AFP relatează că atacatorul a murit în spital din cauza rănilor, el suferind arsuri grave. "Suspectul, un elvețian în vârstă de 27 de ani, a murit din cauza rănilor", a transmis poliția din Saint-Gall, într-un comunicat.

Femeia, în vârstă de 34 de ani, a murit duminică dimineața din cauza rănilor. Fetele, cu vârsta de 6 ani și respectiv 17 ani, se află în stare gravă.

Cinci oameni au fost înjunghiați sau au suferit arsuri în timpul atacului comis de un elvețian de 27 de ani într-un tren care circula în apropiere de gara Salez și care făcea legătura între localitățile Buchs și Sennwald din Saint-Gall, un canton în nord-estul Elveției. O a șasea persoană a inhalat fum, în timp ce încerca să ajute oamenii din tren. Trei victime se aflau în continuare în spital duminică dimineața.

Poliția a percheziționat domiciliul suspectului, care locuia într-un canton vecin, dar nu a dat informații referitoare la rezultatul raidului. Totuși, forțele de ordine au transmis că nu există dovezi care să indice un act motivat politic sau terorist. "Motivele rămân neclare. Deocamdată nu am găsit niciunul", a menționat poliția într-un comunicat.

Sursa: Agerpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *