Sport

Baltenii au invins in finala turneului Guguta

Echipa de fotbal a Liceului „Mihai Eminescu” din Balti a castigat, in zilele de odihna, la Criuleni, turneul republican pentru copii „Guguta”. Ea a devenit posesoare a trofeului principal – o cupa – dupa ce a invins-o in meciul decisiv, cu scorul de 4-1, pe formatia Scolii medii din satul Copceac, raionul Stefan-Voda.

„A fost un meci dinamic, viu disputat si echilibrat, in special in prima repriza, cand a fost consemnat un rezultat de egalitate – 1-1. Dupa pauza, fotbalistii din nordul republicii s-au instalat la carma partidei, au combinat mai mult, au fost mai incisivi si au obtinut o victorie pe merit”, a declarat pentru presa secretarul principal al turneului, Vladimir Crasilevschi.
Locul trei i-a revenit formatiei Liceului teoretic din Criuleni, care a devansat-o in finala mica cu scorul de 3-1 pe reprezentativa gimnaziului din Donduseni.

In etapa finala a turneului au evoluat 12 echipe. Toate au fost premiate cu diplome, iar echipa din satul Ciobalaccia, raionul Cantemir, situata pe ultimul loc, a devenit posesoarea unui set de echipament fotbalistic oferit de seful taberei de odihna din Slobozia-Dusca (Criuleni), Oleg Ogor.
 

Parcursul spre finala al echipei baltene a fost urmatorul: 2-0 cu echipa Liceului „George Calinescu” din Chisinau, 4-2 cu formatia Liceului teoretic din Cuhurestii de Sus (Floresti), 4-0 cu selectionata Scolii medii din satul Ciobalaccia (Cantemir), 6-1 cu formatia Scolii medii din Ghidighici si 2-5 cu reprezentativa gazdelor, Liceul teoretic din Criuleni.
In etapele locale, raionale si regionale ale competitiei au participat circa zece mii de copii. Turneul se desfasoara in mod traditional anual, sub egida Federatiei Moldovenesti de Fotbal si a Agentiei Sportului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *