Actualitate

Bona-călău a declarat că s-a răzbunat pe Putin

 De asemenea, el a confirmat că fiica sa a fost tratată într-un spital de psihiatrie, si si-a cerut scuze pentru ea. Între timp, pe Internet a aparut un fragment necunoscut al interogatoriului femeii, în care aceasta a recunoscut faptul că a ucis copilul ca razbunare pentru bombardamentele ruse din Siria.

Turaev a spus că fiul Giulcherei Bobokulova, in varsta de 19 ani, a fost arestat luni seara. El s-a intors de la Moscova in luna noiembrie. „A fost arestat luni seara, l-au dus undeva, noi nu știm unde este și ce s-a întâmplat cu el, noua nu ne spun nimic”, – a spus tatal asasinei.

El a spus că Bobokulova a fost tratata în 2002, după ce a început sa auda voci in capul sau.

Turaev a mai spus că fiica sa nu obisnuia sa mearga la moschee, nu purta hijab, și niciodata nu a citit Coranul. În plus, femeia nu a avut anterior experiență ca bona.

„Am o familie mare, am șase fiice, 19 nepoți și un strănepot, și suntem îngroziți de ceea ce a făcut! Iertati-o, iertați-ne, dacă acest lucru poate fi iertat. Copiii plâng, mama s-a îmbolnăvit. Nu am vrut, și nici fiica mea nu a vrut ca acest lucru să se întâmple „, – a spus Turaev.

Miercuri, în rețea a apărut un fragment din timpul interogatoriului lui Bobokulova, in care ea a explicat uciderea fetei ca razbunare pentru bombardamentele ruse în Siria. La început, femeia a spus că s-a răzbunat pe cei care au „vărsat sânge”. Când a fost întrebata la cine se refera, femeia a spus ca este vorba despre Putin, care „bombardeaza cu avioanele”.
 
Paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *