Horoscop

Capricorni, meritați câteva momente de destindere

Astăzi sunt șanse să culegeți roadele unei colaborări. După-amiază s-ar putea ca relațiile sentimentale să nu meargă prea bine. Nu este cazul să vă îngrijorați, vă ajută un prieten să depășiți acest moment. Vă sfătuim să acordați mai mult timp odihnei și activităților casnice. 

TAUR
După o perioadă nu tocmai favorabilă pe plan sentimental, se pare că astăzi norocul vă zâmbește din nou. Aveți ocazia să faceți cunoștință cu o persoană care s-ar putea să vă răpească inima. Nu este exclusă o relație de durată!

GEMENI
Se pare că sunteți nemulțumit din cauza problemelor financiare. Pe plan intelectual, sunteți într-o formă deosebită. Vă sfătuim să profitați și să vă dedicați studiului sau proiectelor de viitor. Sunteți comunicativ și puteți să vă faceți noi prieteni.

RAC
Aveți multe probleme de rezolvat. Vă sfătuim să vă planificați cât mai bine, ca să nu vă consumați energia inutil. Chiar dacă aveți spor la treabă, nu refuzați ajutorul prietenilor! După-amiază, s-ar putea ca o persoană mai în vârstă din familie să vă facă un cadou, probabil o sumă de bani.

LEU
Sunteți foarte bine dispus, iar relațiile cu anturajul decurg fără probleme. Singurul lucru care nu vă mulțumește pe deplin este situația financiară. Puteți avea succes în toate activitățile legate de cămin, dar și în societate. Spre seară, s-ar putea să ajungeți la o petrecere.

FECIOARĂ
Sunteți foarte creativ și puteți avea succes în afaceri. Planurile pe care vi le faceți azi se vor concretiza rapid și vă vor aduce satisfacții financiare. Vă sfătuim să nu treceți cu vederea problemele partenerului de viață. Căutați să găsiți o cale de compromis între afaceri și sentimente!

BALANȚĂ
Astăzi aveți un farmec deosebit, care vă deschide toate ușile. Puteți să vă ocupați de afaceri și să faceți investiții pentru cămin. Vă sfătuim să evitați discuțiile în contradictoriu cu membrii familiei.

SCORPION
Aveți ocazia să începeți o activitate care vă va aduce mari satisfacții profesionale și financiare. La serviciu, munciți într-un ritm alert, spre nemulțumirea colegilor. Nu încercați să vă depășiți limitele, pentru că riscați să vă îmbolnăviți sau să vă accidentați!

SĂGETĂTOR
Dimineață este posibil să plecați într-o delegație anunțată în ultimul moment. Deși întâmpinați mai multe obstacole, vă descurcați foarte bine. Relațiile sentimentale s-ar putea să fie puțin tensionate. Vă sfătuim să discutați calm cu partenerul de viață.

CAPRICORN
Aveți ocazia să plecați într-o excursie cu prietenii. Vă simțiți plin de energie și cei din jur vă apreciază ideile. Încercați să profitați de orice ocazie de a vă relaxa! Nu merită să vă gândiți la cheltuieli, pentru că meritați câteva momente de destindere.

VĂRSĂTOR

Vă pregătiți să plecați într-o călătorie și toată familia intră în priză. S-ar putea să vă indispună o rudă apropiată. Totuși, mai târziu, sfaturile sale s-ar putea dovedi utile. Spre seară, când situația se mai liniștește, mergeți în vizită la prieteni.

PEȘTI
Dimineață s-ar putea să primiți o veste bună în legătură cu o sumă de bani pe care trebuie să-i primiți de la serviciu, spre bucuria partenerului de viață. Puteți să vă faceți planuri de viitor și să vă întâlniți cu prietenii.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.