Actualitate

Câteva poze cu arme, furate de pe net, publicate pe telegram sunt numite „atac hibrid”. Măscăricii de la SIS cer ca oamenii să fie „calmi și vigilenți”

Instituțiile statului au publicat de dimineață mai multe comunicate de presă în care câteva poze, preluate de pe net, și publicate pe niște canale de telegram au fost catalogate drept „atac hibrid”, chiar dacă recunosc că informațiile sunt false.

Cei mai amuzanți sunt clovnii de la SIS, care îi îndeamnă pe oameni să fie vigilenți. Redăm mai jos comunicatul Serviciului de Informații și Securitate al R. Moldova:

„Serviciul de Informații și Securitate, alături de celelalte autorități ale statului din domeniul ordinii publice și securității, s-a autosesizat pe marginea informațiilor false vehiculate pe una dintre rețelele de socializare privind amenințările în adresa mai multor instituții de învățământ din capitală.

Serviciul califică aceste acțiuni drept un atac hibrid, menit să creeze panică în societate. Menționăm că fotografiile și materialele distribuite în spațiul informațional nu sunt actuale și au fost preluate de pe rețele de socializare rusești.

În acest context, îndemnăm societatea să-și păstreze calmul și să mențină vigilența. Vă asigurăm că organele de drept întreprind toate măsurile necesare pentru a elucida cine stă în spatele acestor acțiuni și a minimiza impactul acestora.”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Rasuflam usurati ca ministrul transporturilor a anuntat la TV8 ca de la 1 ianuarie nu s-ar mai prelungi starea de urgenta. In noile conditii ramane de vazut cum se va descurca SIS cu televiziunile rusesti, pt ca vor avea voie sa emita din nou.

  2. Timpul da de ninteles ca a ramas impotmolit in mocirla VoroPlahoDodonista si chiar fiind pana la gat in rahat tot se mai zbate pe bani murdari…

  3. Să scrii așa halucinații trebuie să fii urmaș consecvent a lui iuric roșca și FSB-ului rusesc. Dații zor băeți. Roduina stalina vas ne zabudet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *