Politică

Ce-a discutat Președintele ales Maia Sandu cu Ambasadorul SUA în R. Moldova, Dereck Hogan

Președintele ales Maia Sandu a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova Dereck Hogan, la care au discutat despre situația actuală din Republica Moldova.

Maia Sandu i-a mulțumit domnului Hogan pentru susținerea fermă acordată țării noastre și cetățenilor noștri de-a lungul timpului.

Ajutorul constant al SUA pentru Republica Moldova înseamnă foarte mult pentru moldoveni, care simt că au un partener de nădejde în calea lor pentru construirea unui stat de drept, ridicarea nivelului de trai și respectarea drepturilor omului.”

Maia Sandu a menționat că cetățenii Republicii Moldova sunt puternic afectați de criza economică și sanitară și că depășirea acestor crize este o prioritate imediată. „Vom trece cu bine peste această perioadă grea și vom reuși să ajutăm antreprenorii, agricultorii și familiile nevoiașe, să creștem capacitatea spitalelor și să susținem medicii, inclusiv prin cooperarea cu SUA.”

Președintele ales Maia Sandu a vorbit, de asemenea, despre necesitatea de a începe o etapă nouă în politica externă a Republicii Moldova, o politică externă dusă în interesul cetățenilor.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *