Timpul Liber

Ce spune forma nasului despre personalitatea ta

Iata ce spune nasul despre caracterul tau.

Nas mare
Cu cat nasul este mai mare cu atat mai puternica, mai determinata, autoritara si doritoare de a duce la bun sfarsit singura lucrurile este persoana care il poseda. Acesti oameni sunt lideri innascuti, le place sa conduca si detesta sa li se spuna ce sa faca. Se dau in vant dupa proiectele importante si nu au nicio tragere de inima pentru lucrurile marunte.

Nas mic

Oamenii cu nasul sunt cei mai buni cand este vorba despre activitatile care necesita imaginatia si spontaneitatea. In acelasi timp insa, doresc sa obtina rezultate rapid motiv pentru care devin frustrati isi ies rapid din pepeni. Sunt companioni excelenti, mereu sunt gata sa ofere ajutor celor din jur. Cand le place ceea ce fac muncesc din greu si nu sunt deranjeazi daca fac activitati repetative.

Nas lung
Sunt persoane cu spirit antreprenorial, cu o putere de concentrare buna, cu dorinta de reusi in viata, cu instincte ascutite care reactioneaza rapid la orice idee le vine. Cea mai mare problema a lor este ca intra adesea in problemele pe care le au din cauza propriilor calitati.

Nas scurt
Posesorii unui asemenea nas sunt stabili, totusi le lipsesc dorinta si ambitia. Adesea se lasa depasiti de cei din jurul lor care sunt mai puternici si mai determinati in atingerea obiectivelor decat ei. Au, in schimb, personalitati fermecatoare, bune dau dovada de compasiune si sensibilitate.

Nas drept
Este cunoscut si sub numele de nas grecesc. Despre oamenii cu nas grecesc se crede ca sunt foarte inteligenti si altruisti. Dau dovada de autodisciplina motiv pentru care au multe reusite in viata.

Nas carn
Sunt oameni optimisti, buni, cu un caracter integru. Sunt indivizi veseli, pe care poti conta intotdeauna cand este vorba despre oferirea unei maini de ajutor.

Nas coroiat
Persoane asemanatoare, cu cateva diferente, cu cele care au nasul mare. Este imposibil sa te intelegi cu astfel de indivizi daca nu-i arati respect si ii lasi senzatia ca sunt importanti pentru tine. Stiu mereu ce vor si niciun fel de distragere a atentiei nu-i poate face sa-si piarda drumul stabilit.

Nas roman
Sunt foarte practici si ambitiosi. Din randul acestora provin pionierii, deschizatorii de drumuri. Inainte de a lua vreo decizie, au tendinta de a lua in calcul absolut toate variantele posibile apoi trec la treaba.

Nas inconvoiat
Firi lipsite de griji sunt placuti de mai toata lumea. Tocmai de aceea au o multime de prieteni, peste tot.

Nas nubian
Oameni care incearca intotdeauna noi abordari de rezolvare a problemelor. Sunt curiosi, deschisi la minte, atragatori, expresivi si nu se sfiesc sa dea frau liber ideilor si sentimentelor. 

sfatulparintilor.ro

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.