Timpul Local

Cheeky Monica, invingatoare la Dansez pentru tine

Monica Irimia, una dintre cele doua gemene „Cheeky Girls”, l-a ajutat vineri seara pe Darius Belu, partenerul sau de la „Dansez pentru tine”, sa castige 60.000 de euro. Monica si Darius Belu s-au duelat in finala celui de-al saptelea sezon „Dansez pentru tine” cu perechea formata din Roxana Al-Sanadi si Alin Oprea.

Cei din urma n-au reusit sa convinga destui telespectatori sa-i voteze si s-au clasat pe locul doi. Recompensa pentru vicecampioni, mai exact pentru Roxana, a fost de 20.000 de euro. Ocupanta locului trei, perechea formata din Piticu’ si Oana Dedeu, a primit un premiu in valoare de 15.000 de euro. Participarea la „Dansez pentru tine” le-a dat ocazia Monicai si Gabrielei Irimia sa-si puna in valoare cunostintele de dans dobandite la Liceul de coregrafie din Cluj si in urma anilor de balet.

Cele doua surori stramutate in Marea Britanie s-au afirmat in 2004, cand au lansat pe piata muzicala melodia pe cat de hulita, pe atat de difuzata, „Cheeky Song (Touch My Bum)”, compusa chiar de mama lor, Margareta Semal. Transformate peste noapte in starlete, surorile Cheeky au tinut prima pagina a ziarelor cu escapadele amoroase. In special Gabriela, geamana mai mare cu zece minute, care a inceput o relatie controversata cu un parlamentar britanic, Lembit Opik. Cei doi s-au despartit anul trecut. Revenirea in Romania la show-ul „Dansez pentru tine” le-a adus gemenelor ridiculizate adesea atat de englezi, cat si de conationali un nou capital de imagine si sunt curtate de televiziunile britanice in vederea participarii la show-uri similare de dans. Darius Belu, partenerul Monica, are 19 ani, este din Timisoara, si s-a inscris in concurs pentru a-si ajuta mama si fratele, care traiesc in saracie. Perechea Darius-Monica a abordat in finala noua stiluri de dans.

Evenimentul Zilei
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *