Actualitate

Compania care comercializează berea Corona îşi sistează activitatea din cauza pandemiei

Grupo Modelo, companie cu sediul în Ciudad de Mexico, a anunţat că „îşi reduce producţia din fabrici până la minimul necesar”, în conformitate cu reglementările prin care Guvernul mexican a suspendat toate activităţile comerciale neesenţiale până în data de 30 aprilie pentru a limita răspândirea virusului, scrie Agerpres.

Mexic, care ocupă locul al doilea în topul celor mai populate ţări din America Latină, a înregistrat peste 1.500 de cazuri de COVID-19, o maladie respiratorie cauzată de noul tip de coronavirus. Cincizeci de persoane au murit în Mexic din cauza acestei boli.

Brandul de bere Corona a făcut obiectul multor glume după debutul acestei crize sanitare la începutul anului 2020, iar mai multe companii mass-media americane au publicat informaţii despre scăderea vânzărilor acestui brand.

Guvernul preşedintelui mexican Andres Manuel Lopez Obrador a impus totuşi măsuri mai laxe pentru a combate răspândirea virusului.

Deşi adunările umane la care participă mai mult de 50 de persoane au fost interzise şi multe spaţii publice, inclusiv plajele, au fost închise, deocamdată în Mexic nu există restricţii obligatorii privind deplasările, iar magazinele, restaurantele şi aeroporturile au rămas deschise. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *