Politică

Compania de stat Moldtelecom are un nou director general – Alexandru Ciubuc, care anterior a lucrat la Romtelecom (Telekom România)

Ca urmare a desfășurării Concursul pentru ocuparea funcției vacante de director general al S.A. Moldtelecom, la data de 7 octombrie 2022, Comisia a desemnat în calitate de câștigător candidatura lui Alexandru Ciubuc, care din noiembrie 2021 și până în prezent a ocupat funcția de director interimar, anunță S.A. Moldtelecom într-un comunicat de presă.

„Urmare desfășurării Concursului pentru ocuparea funcției vacante de director general al S.A.”Moldtelecom”, la data de 07 octombrie 2022, Comisia de concurs a desemnat în calitate de câștigător al Concursului candidatura dl-ui CIUBUC ALEXANDRU. Felicitări, dle Alexandru Ciubuc! Succese remarcabile în realizarea scopurilor propuse în beneficiul companiei și al clienților noștri!”, se arată într-un comunicat de presă al S.A. Moldtelecom.

Din noiembrie 2021 și până în prezent, Alexandru Ciubuc a ocupat funcția de director interimar la Moldtelecom. Potrivit CV-ului publicat pe pagina companiei, Alexandru Ciubuc este co-fondator al „ENABLD TECHNOLOGIES” și „DAS SOLUTIONS”- companii specializate în industria de telecomunicații.

De asemenea, în perioada 2007 – 2099, Alexandru Ciubuc a activat în compania „Romtelecom” sau „Telekom Romania”, brand de telecomunicații din România.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *