Actualitate

Crima de la Strășeni: Fiul fostului polițist Ion Stratulat, dat în căutare internațională, iar un alt suspect, reținut pentru 72 de ore

Dorin Stratulat, fiul fostului polițist Ion Stratulat, care a fost asasinat în anul 2011 de fostul sportiv Ion Șoltoianu, unul dintre suspecții în cazul omorului tânărului de 29 de ani găsit împușcat într-o pădure din raionul Strășeni, a fost dat în căutare internațională pentru localizare, arest și extrădare, iar un alt suspect în acest dosar a fost reținut pentru 72 de ore. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Diana Fetco, șefa secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP).

„(…) O persoană a fost reținută pentru 72 de ore în acest dosar (…)”, a declarat Diana Fetco.

Menționăm că recent, Dorin Stratulat a părăsit teritoriul Republicii Moldova, plecând în România cu o altă cetățenie, alta decât cea a Republicii Moldova, la o oră după ce a comis infracțiunea.

Joi dimineața, 11 august, Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției, a comunicat că autoritățile au mai mulți suspecți iar la moment oamenii legii lucrează pe acest caz.

Tânărul de 29 de ani care a dispărut miercuri dimineața și care era căutat de autorități după ce mama acestuia a anunțat Poliția despre dispariția lui a fost găsit mort miercuri seara într-o pădure din raionul Strășeni.

Astfel, potrivit Poliției Republicii Moldova, autoritățile au fost alertate miercuri seara, 10 august, despre faptul că în pădure a fost găsit cadavrul unui bărbat. Ajunși la fața locului, după primele examinări, criminaliștii au depistat că bărbatul a fost împușcat de trei ori în zona toracică.

„Cu puțin timp în urmă, Poliția a fost sesizată despre depistarea unui cadavru în pădurea din Strășeni. Polițiștii au stabilit identitatea acestuia. Este vorba de un tânăr de 29 de ani, care a fost declarat dispărut de către mama sa, în după amiaza zilei de ieri. Conform cercetărilor preliminare, decesul a survenit în urma primirii a 3 plăgi formate de gloanțe în regiunea coastelor” declară oamenii legii.

Tânărul care a fost găsit împușcat într-o pădure din raionul Strășeni a fost ucis în satul Zubrești, după un chef nocturn, de către fiul fostului polițist Ion Stratulat, asasinat în 2011 de către fostul sportiv Ion Şoltoianu. Ion Stratulat era ginerele fostului deputat Nicolae Alexei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *