AtitudiniPolitică

Crucișătorul „Moskva” este sfârșitul lui Putin. A început cu „ea s-a înecat” și termină cu același lucru

Cea de-a 50-a zi de război se apropie de sfârșit. Și astăzi crucișătorul „Moskva” s-a scufundat . Emblemă, frumusețe și mândrie, invincibilă și de nescufundat, S-300 „Fort”, rachete de croazieră, sperietoarea NATO și așa mai departe, așa mai departe, așa mai departe…

Dacă crezi în semne, atunci acesta este sfârșitul lui Putin. A început cu „s-a înecat” și se termină cu același…

Se spune că pe crucișător era o părticică din crucea Domnului… Păgânii ortodocși naivi credeau că această amuletă îi va proteja… Cum să nu crezi în Mântuitorul nostru ca să creadă că îi va ocroti. Dimpotrivă: relicva creștină a tras rachete spre crucișător! Nu este acesta un semn că Dumnezeu este de partea Ucrainei?

Pentru că Dumnezeu este de partea binelui. Ce surpriză, nu, Putin? Ai crezut că, după ce l-ai cumpărat pe Kirilka Gundeayka (Patriarhul rus – Kirill – n. red), l-ai băgat pe Dumnezeul Etern în buzunar.

Kirill nu este un păstor adevărat. Nu există nici un gram de sfințenie în el. Biserica lui a fost construită pe vodcă și tutun, și nu pe adevăr și milă. Tu, Vovăcica, nu ai reușit să te înțelegi cu Dumnezeu, el nu a acceptat darurile tale. Cum nu i-a acceptat de la Cain…

Și nava ta amiral a mers la fund, de îndată ce întregul tău stat, construit pe minciună și ipocrizie, va merge la fund. Starea pe care ai construit-o este ca „sicrie pictate care arată frumos pe dinafară, dar înăuntru sunt pline de oase ale morților și tot felul de necurăție”…

Ești mort, Vova. Ai murit deja atunci, în toamna lui 1999, când ai aruncat în aer case la Moscova de dragul puterii. Când le-ai numit pe soțiile marinarilor morți din Kursk „prostituate”, când i-ai otrăvit pe oamenii de pe Dubrovka cu gaz, când ai tras din tancurile asupra copiilor din Beslan…

Ați stat întins într-un sicriu de mult timp. Și din sicriu i-ai ucis pe Iusenkov, Litvinenco, Politcovscaia, Estimirova, Nemțov și mulți, mulți alții.

Și câți vii ai făcut aceiași morți ca tine? Mai întâi l-ai tăcut pe Elțin și l-ai transformat într-un cadavru viu înainte de a muri. Apoi l-ai condus pe Gaidar în sicriu. Apoi l-ai transformat pe Anatol Ciubaius într-un mort viu, făcându-l fără valoare de frică. Tot ceea ce atingi se transformă într-o bucată rece și goală de materie moartă.

Și, în cele din urmă, toată starea voastră mohorâtă și rea, plină de idei moarte și de teorii îndelung expuse, declarându-se moștenitoarea cadavrului imperial îndelung rătăcit, a atacat Ucraina cea vie și caldă, un liber nepăsător, sărac și vesel, țâșnind cu sanatate si bucurie…

Cum ai putea crede că Dumnezeu va fi cu tine? Gott mit uns era scris pe cataramele soldaților Wehrmacht, dar acest lucru nu ajută: Dumnezeu nu a fost cu ei. El nu a fost cu ei din același motiv pentru care nu este cu tine acum: ei, la fel ca tine, au venit să omoare oameni într-o țară străină. Dar Dumnezeu este împotriva ei.

Crezi că cele 10 porunci sunt o glumă? Cum ar fi „reguli pentru fraieri”? Acum ascultă-mă, nu pe Gundeav! Nu te voi minți.

A șasea poruncă: „Să nu ucizi”. Și ucizi.

A șaptea poruncă: „Să nu comite adulter”. Și tu trăiești în păcat.

A opta poruncă: „Nu fura”. Și tu furi.

A noua poruncă: „Să nu dai mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău”. Și tu minți. Minți la nesfârșit atât de mult încât nu mai poți face altfel.

Porunca a zecea: „Să nu poftești la casa aproapelui tău; să nu poftești nici pe soția aproapelui tău, nici pe robul lui, nici pe roaba lui, nici boul lui, nici măgarul lui, nimic din ce este al aproapelui tău”. Și tu îl vrei acasă pe fratele tău, ucrainean. Și soția lui și bunurile lui…

Și știi ce te așteaptă acum? Nu? De ce nu ți-au spus Gundeav și Șevkunov? Ei bine, citeste aici:

A doua poruncă: „Nu-ți face un idol și nici o imagine a ceea ce este sus în ceruri, a ceea ce este pe pământ dedesubt și a ceea ce este în apa dedesubt pământului. Nu te închina lor și nu le sluji; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc copiii pentru vinovăția părinților până la al treilea și al patrulea neam, care mă urăsc și am îndurat o mie de neamuri față de cei care mă iubesc și păzesc poruncile mele.

Și ți-ai creat un idol din tine și din delirul tău imperial și nu-i împlinești poruncile. Și nici măcar nu regretați! De aceea, tu și toți urmașii tăi până la a patra generație vei fi pedepsit…

Te-ai ruinat pe tine și pe copiii tăi, Vova. Ruinat. Nu există preot care să-ți ierte păcatele. Ei sunt cei care mint că au o asemenea putere – de a ierta păcatele. Ei nu au acest gen de putere. Moarul tău este aruncat. Te-ai ruinat.

Lumea întreagă vă vede sfârșitul. Nu există nicio șansă. Pielea ta pietrișată s-a micșorat până la un punct mic. Știu, știu că nu regreti nimic. Ei bine, atunci, comportă-te ca Claudius al lui Shakespeare: „De ce să ierți pe cineva care este ferm în păcat?” Mergi spre destinul tău. Crucișătorul „Moskva” vă va arăta drumul.

Odată, Churchill l-a sfătuit pe Stalin să nu strice relațiile cu Papa. — Și câte divizii are? a glumit Stalin. Aflând acest lucru, Papa Pius al XII-lea a spus: „Poți să-i spui fiului meu Iosif că se va întâlni cu diviziile mele în cer”.

Deci tu, Vova, nu poți evita întâlnirea cu gazda cerească. Și nefericiții tăi soldați îl vor întâlni în această viață, pe câmpurile Ucrainei. Pentru că Dumnezeu este cu Ucraina. Și moartea crucișătorului cu numele „Moskva” este un semn evident. „Cine are ochi, să vadă; cine are urechi, să audă”.

Ești în război cu Dumnezeu, Vova. Toată viața ta ești în război cu el. Ai vărsat prea mult sânge nevinovat. Și de aceea nu ai nicio șansă. Dumnezeu a tolerat de mult grozăviile tale. Și acum se pare că te-a prins. Domnul, deși nu este rău intenționat, este sofisticat.

Cauza noastră este corectă. Inamicul va fi învins. Victoria va fi a noastră.

Glorie Ucrainei!

Sursa: Alfred Koch / Facebook

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *