Social

Cum a scăpat de pușcărie tânărul din București care și-a omorât sora cu ciocanul. După ce a zdrobit-o, i-a aruncat trupul la gunoi

Un tânăr bucureștean care și-a ucis sora, cu un ciocan, în vara anului 2019, a scăpat fără să facă o zi de pușcărie, cu excepția perioadei în care a stat în arest preventiv. Acesta fusese prins de polițiștii Serviciului Omoruri la scurt timp după ce cadavrul surorii sale a fost descoperit la groapa de gunoi.

Autoritățile ilfovene au intrat în alertă, la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce șoferul unei mașini care transporta molozul de la lucrările făcute într-un apartament din București a găsit, în timp ce descărca resturile de tencuială la o groapă de gunoi, un sac în care era un cadavru.

Polițiștii au deschis urgent o anchetă și au ajuns repede la concluzia că, fără să știe, șoferul adusese corpul însângerat al fetei tocmai de la adresa la care ridicase molozul.

Ca urmare, cazul a fost preluat de polițiștii bucureșteni ai Serviciului Omoruri, care au stabilit faptul că, în timp ce mașina aștepta parcată în fața blocului, un bărbat i-a aruncat, în remorcă, un cadavru.

Nu după multă vreme, ucigașul a fost identificat și prins. Era vorba despre Marian Bariz, un tânăr care tocmai își omorâse sora. Fără remușcări, acesta le-a spus ofițerilor de poliție că sora lui era ”întruchiparea lui Satan” și a omorât-o pentru a salva lumea de venirea Antihristului.

A pus lângă cadavru o farfurie cu Vlad Țepeș

Polițiștii au descoperit în sac, lângă trupul fetei, o farfurie cu imaginea lui Vlad Țepeș. Legat de acest lucru, Marian Bariz a explicat faptul că a pus farfuria acolo pentru ca sora lui să nu revină ca „mort viu”.

Marian Bariz a fost arestat preventiv, însă, după ce a fost expertizat de psihiatrii Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, a fost declarat fără discernământ.

Ca urmare, magistrații Tribunalului București au decis să nu-l condamne la o pedeapsă cu închisoarea, ci să-l interneze la Spitalul de Psihiatrie Socola, de la Iași.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Dar justitia noastra an ce situatie este oare,cand dosarele de furt de miliarde se amana ani de zilepana ce trece termenu de prescriptie,sau o furat miliarde shii da un an de anchisoare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *