JustițieSocial

Cumplitul accident de la Stăuceni: Șoferul care a spulberat doi cicliști minori și-a aflat pedeapsa

Șoferul în vârstă de 48 de ani care la sfârșitul lunii februarie a spulberat doi cicliști minori la Stăuceni, unul dintre care ulterior a decedat la spital, a fost condamnat la 6 ani de închisoare. Sentința a fost pronunțată de magistrații Judecătoriei Chișinău, transmite Deschide.md.

De asemena, acesta a fost obligat să achite suma de 10 milioane de lei rudelor victimelor.

Vă amintum că accidentul cumplit s-a produs la 22 februarie, un șofer în vârstă de 48 de ani, a spulberat doi cicliști minori la Stăuceni, unul dintre care ulterior a decedat la spital.

De menționat că bărbatul este învinuit de încălcărea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, fapt ce a dus la decesul unei persoane. Mai exact, bărbatul, fiind privat de dreptul de a conduce mijloace de transport, intenționat s-a urcat la volanul unui automobil, după care s-a pornit spre Stăuceni. În timpul deplasării, conducătorul auto nu a manifestat prudența sporită la trafic și a lovit doi cicliști de 13 ani care se deplasau regulamentar pe marginea carosabilului în aceeași direcție.

Astfel, în rezultatul producerii accidentului rutier, unui minor i-au fost cauzate leziuni corporale medii, iar celălalt minor, în urma traumelor suferite, a decedat peste trei zile la spital.

În rezultatul producerii accidentului rutier, unui minor i-au fost cauzate leziuni corporale medii, iar celălalt minor, în urma traumelor suferite, a decedat peste trei zile la spital.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *