Actualitate

Detalii de la procurori: În timpul perchezițiilor din luna mai la Sadova au fost găsite muniții

Miercuri, 10 august, Galina Dodon a fost audiată de procurorii anticorupție. Oamenii legii precizează că în timpul perchezițiilor din luna mai la Sadova au fost găsite muniții, transmite Realitatea.md.

Ulterior, reprezentanții Procuraturii au comunicat că Galinei Dodon i-a fost prezentat rezultatul expertizei privind armamentul identificat. Ce au constatat specialiștii și ce tip de armament s-a găsit în timpul perchezițiilor deocamdată nu se cunoaște.

Mama socialistului nu a făcut declarații pentru presă.

Precizăm că pe lângă armament, anterior în casa părintească al lui Dodon au fost depistate peste 600.000 de lei, mai mult de 17.000 de euro și 1000 de dolari, iar unele sume de bani erau păstrate în plicuri cu simbolul PSRM.

Vă amintim că Galina Dodon i-a fost înaintată învinuirea privind complicitatea la îmbogățire ilicită pe 27 iulie. Ea nu a putut ajunge la audieri, avocații invocând faptul că femeia se află în stare gravă și este internată la spital.

Vă amintim că la 13 iulie, magistrații au prelungit cu 20 de zile mandatul de arest preventiv pentru Petru Merineanu, cumnatul lui Dodon. De asemenea, el dar și Galina Dodon, sunt acuzați de complicitate la îmbogățire ilicită.

Menționăm că Dodon și Merineanu au fost reținuți pe 24 mai, după mai multe ore de percheziții. Atunci, procurorii anunțau că Merineanu a încercat să înghită o recipisă din care reiese că Dodon este beneficiar al bazei de odihnă de la Sadova.

Igor Dodon este bănuit de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de o organizație criminală, trădare de Patrie și îmbogățire ilicită.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Dodoloaie mega-oaie, cap in forma de tigaie, e un ticălos și un fricos. Mizeria criminala, dosind la Sadova o parte, mica, din milioanele furate, și-a expus propria mama. Asta nu fiu, asta e o canalie lasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *