Social

Detalii îngrozitoare despre accidentul de la Stăuceni soldat cu decesul unui biciclist minor

Potrivit poliţiei, şoferul care i-a accidentat pe cicliştii minori în apropiere de comuna Stăuceni, avea permisul de conducere suspendat pentru că a fost anterior prins în stare avansată de ebrietate la volan.

Termenul de privare a dreptului de conducere a expirat în luna decembrie, însă în tot acest timp el nu a început procesul de redobândire a permisului, transmite Publika.md.

Oamenii legii susţin că au obţinut imagini video în care se observă că sportivii circulau pe prima bandă aproape chiar de acostament, dar şoferul s-a apropiat prea mult de aceştia şi i-a spulberat la propriu fără a încerca să-i evite.

Menționăm că acum, bărbatul în vârstă de 48 de ani se află în izolator.

Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile, însă, deocamdată, nu se ştie ce pedeapsă riscă.

Vă reamintim că Valeriu Railean, unul dintre victimele accidentului cumplit, s-a aflat în comă după ce a fost lovit violent de mașină, iar apoi s-a stins pe patul de spital. El era internat în secţia Reanimare a Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie.

După teribilul accident produs în seara de 21 februarie, băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral sever şi în ciuda eforturilor medicilor copilul nu a putut fi salvat.

Cât despre al doilea băiat accidentat, conducerea Spitalului Clinic de Copii ”Valentin Ignatenco” a declarat că acesta se simte mai bine şi merge spre recuperare, după ce a suportat mai multe fracturi grave.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *