Social

Detalii neștiute despre cumplitul accident de la Sângera: Polițista beată ar fi fost îmbrăcată în uniforma de serviciu

În momentul în care s-a produs accidentul, polițista beată ar fi fost îmbrăcată în uniforma de serviciu. Cel puțin asta a declarat avocatul victimei accidentului de la Sângera, Viorel Gortolomei, ca urmare a declarațiilor martorilor, transmite Realitatea.md.

„Urmează să fie audiați martorii oculari și deja ne vom expune. Martorii au declarat acest lucru ”, a declarat avocatul Gortolomei Viorel.

De asemenea, potrivit avocatului, familia victimei este în șoc.

„Copilul a rămas fără mamă. Este dureros, dar cred că societatea o să conștintizeze. Avem un caz ieșit din comun: o polițistă care trebuie să dea un exemplu, încalcă grosolan prevederile regulamentului circulației rutiere”.

Avocatul a spus însă și lucruri neștiute despre momentul impactului.

„Din câte cunosc, ele au mers în vizită și plecau spre rude, deplasându-se pe trotuar. Erau mai multe persoane, iar din motiv că polițista era în stare de ebrietate, a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un parapet de piatră, care a salvat mai multe persoane de la deces. Din nefericire a decedat doar doamna.. Erau rude de-ale ei, cunoștințe. Erau vre-o 6-7 persoane”, a declarat Viorel Gortolomei.

Viorel Gortolomei a declarat că fetița de 6 ani, fiica victimei, a fost externată, dar adolescenta de 17 ani, care este sora Valentinei Bivol, se află încă în spital în stare gravă. Medicii examinează starea și vor spune dacă este nevoie de operație.

Vă amintim că tragicul accident s-a produs noaptea trecută, în comuna Sângera din municipiul Chișinău s-a produs un grav accident.

Un automobil, la volanul căruia se afla o angajată a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), a intrat pe trotuar și a lovit trei pietoni, anunță Poliția Republicii Moldova. În urma impactului o femeie în vârstă de 30 de ani a decedat pe loc, iar două minore de 6 și 17 ani au fost transportate la spital.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 01:40 despre comiterea unui grav accident rutier în comuna Sângera. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că, șoferul automobilul de marca Toyota a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar, tamponând trei pietoni.

Menționăm că procurorul Roman Moraru a anunțat că polițista în vârstă de 22 de ani și-a recunoscut vina.

Procurorul a declarat că polițista a refuzat să se prezinte la ședința de judecată programată pentru ziua de astăzi. El spune că a fost solicitat arestul preventiv pentru buna desfășurare a urmăririi penale și acumulării tuturor probelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *