Social

„Dezvoltarea abilităților de întreprinzător și networking” – în cadrul școlii de vară organizate în perioada 10-14 iunie

Pe parcursul celor cinci zile petrecute la Vadul lui Vodă, cei peste 20 de participanţi, tineri antreprenori din întreaga Moldova, cu o experiență de până la 5 ani în afaceri în diverse domenii (agricultură, servicii, IT, comerț, producere, etc.) au avut parte de un program interactiv conceput cu scopul de a le transmite cunoştinţe practice care îi vor ajuta să-şi dezvolte abilităţile de întreprinzător. Programul a cuprins sesiuni de networking, sesiuni de informare şi traininguri tematice livrate de experţi în domenii precum managementul resurselor umane, dezvoltare personală, marketing, aspecte legale în gestionarea afacerii, aspecte financiare, relații cu banca.

Această şcoală a avut şi o conotaţie socială, întrucît organizatorii şi-au propus să susţină cu ajutorul participanţilor, un proiect social demarat de Keystone Moldova cu privire la dezinstituționalizarea tinerilor cu dizabilităţi din internate şi susţinerea lor şi a familiilor sau a caselor comunitare din care fac parte în dezvoltarea și implementarea unor mici afaceri în cadrul incubatoarelor. Astfel, participanţii au adus o contribuţie financiară voluntară pentru proiect care va fi utilizată în dezvoltarea a două afaceri în incinta acestor incubatoare.

“Este a treia ediție a Școlii de Vară organizată de EBA Moldova la care am participat, și consider că această Școală reprezintă o investiție personală și profesională foarte importantă.”
– Dumitru Lungu (administrator afacere IT)

“Organizarea Şcolii de Vară este o idee minunată. Am petrecut timpul învăţînd multe lucruri utile de la traineri, şi interacţionînd cu ceilalţi participanţi care dezvoltă afaceri în cele mai diverse domenii. Voi participa cu mare drag şi la următoarele ediţii ale Şcolii de Vară EBA.”
– Crozu Ana, (administrator afacere specializată în creşterea şi recoltarea căpşunelor)

Menționăm că Școala de Vară a fost finanțată de către Proiectul Băncii Mondiale si Guvernului Suediei – RISP II, iar trainingurile au fost facilitate de către companiile: Academia Nicolae Dumitrescu, Profsystem, Asociaţia Obştească „Colaborare Economică Moldo – Germană”, BCR Chișinău, Coca Cola, Mobiasbancă Groupe Société Générale, Biroul de Avocați „Turcan Cazac”, și Vinăria Gitana.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *