Actualitate

DODON înroșește Moldova / Primarii din Dondușeni „dezamăgiți” de PD au aderat la PSRM

Potrivit unor surse, cei opt primari democrați, care anterior s-au perindat pe la alte partide, au aderat la PSRM chiar în ziua când au făcut declarația că părăsesc rândurile PD (24 iulie).

Organizația Teritorială PSRM din Dondușeni a acceptat în rândurile formațiunii cei opt aleși locali și chiar au salutat aderarea lor.

Acest lucru s-a întâmplat chiar dacă președintele Igor Dodon, liderul neformal al PSRM, declara la 25 iulie, în cadrul unei emisiuni televizate, că în rândurile partidului nu vor fi acceptați transfugii.

„Noi nu acceptăm transfugi. Avem și o înțelegere cu Blocul „ACUM” în acest sens. Să participăm în jocul cu PD sau Șor suntem împotrivă. În marea majoritate ei nu au fost de bună voie la PD (cei 11 primari de la Dondușeni). Lor li s-au deschis dosare penale. Oamenii care pleacă de acolo au fost impuși să susțină PD. Trebuie să fim foarte atenți cu ei. Abordarea trebuie să fie profesionistă și sub integritate”, a declarat Igor Dodon în cadrul unei emisiuni în direct la Radio Moldova.

Un nou cadou pentru PSRM? Maia Sandu anunță că PAS nu va primi în partid primari din PD

Sursa: Ziarul Național

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *