ActualitateExterne

După loviturile năprasnice din Kiev, Rusia e atacată masiv într-o regiune strategică: cel puțin 20 de explozii auzite de localnici

După atacul năpraznic din Kiev, Rusia e atacată masiv într-o regiune strategică: cel puțin 20 de explozii auzite de localnici

În Belgorod răsună sirenele de pericol de atac cu rachetă. Guvernatorul regiunii, Viaceslav Gladkov, face apel la locuitori pe canalul său de Telegram să coboare în adăposturi, relatează Rador Radio România.

Locuitorilor li se mai cere să rămână în case și să nu se apropie de ferestre. Potrivit datelor canalului de Telegram Mash, orașul Belgorod este ținta unui atac cu rachetă al forțelor armate ale Ucrainei. Canalul citează informațiile localnicilor, care au numărat cel puțin 20 de explozii, ca urmare a activității sistemului de apărare antiaeriană. Potrivit datelor lui Gladkov, au fost doborâte patru ținte aeriene în timp ce se apropiau de oraș. Potrivit datelor preliminare, există un rănit. Deasupra regiunii au fost interceptate patru rachete ale sistemului de rachete cu lansare multiplă “Olha”. Reamintim că pe 30 decembrie a fost atacat centrul orașului Belgorod. Au murit 25 de persoane, iar 108 au fost rănite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *