Eveniment

Eugen Tomac: „În peisajul mediatic din R. Moldova, „Timpul” este o prezenţă aparte”

În mesaj, printre altele, se spune:

„Se împlinesc zece ani de când a ieşit de sub tipar primul număr al Cotidianului Naţional „Timpul”, un deceniu de eforturi susţinute, sacrificii, dar şi de recompense şi satisfacţii.

În peisajul mediatic din Republica Moldova, „Timpul” este o prezenţă aparte, care s-a impus drept o publicaţie independentă şi competitivă, un cotidian formator de opinii, dar şi formator de jurnalişti profesionişti.

Doresc să vă felicit pentru curajul de a fi o voce liberă într-o perioadă în care libertatea cuvântului avea de suferit. Vă felicit pentru responsabilitatea şi profesionalismul de care aţi dat dovadă în tot acest timp.

Vă mulţumesc pentru ataşamentul pe care l-aţi arătat atât faţă de valorile europene, cât şi faţă de cultura şi istoria neamului românesc. Sunteţi un model de succes şi sunt sigur că standardele morale şi profesionale pe care le impuneţi vor constitui un reper pentru tinerii jurnalişti basarabeni.

Vă felicit călduros, încă o dată, pentru realizările din aceşti 10 ani şi vă doresc multe aniversări frumoase, încununate de succes!

Fie ca Timpul să aducă veşti de mai bine în viaţa românilor de peste Prut! La mulţi ani!”, menţionează în mesajul său de felicitare, Eugen Tomac.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *