Actualitate

Fasciștii ruși lucrează pentru imaginea fugarului Șor. Partidele pro-rusești trebuie scoase în afara legii

Moscova este dispusă să livreze gaze raionului Orhei la prețuri preferențiale și să-și revadă decizia în privința embargoului asupra exporturilor moldovenești, pentru producătorii agricoli din această regiune. Acest lucru reiese dintr-o scrisoare propagandistică adresată fugarului Șor.

În scrisoarea semnată de fascistul rus, Leonid Sluțki, se menționează că partea rusă este deschisă să acorde facilități în acest sens locuitorilor din raionul Orhei, iar în acest context, deputații fracțiunii conduse de fugarul Șor sunt invitați la Moscova.

„În lipsa unui dialog constructiv cu puterea centrală de la Chișinău, suntem dispuși să analizăm posibilitatea de a ajuta individual anumite regiuni ale țării. Ținând cont de rugămintea deputaților fracțiunii Dumneavoastră, dar și a autorităților raionului Orhei, în privința acordării unui preț preferențial pentru gaze, dar și soluționarea problemei exportului producției agricole pe piața rusească, propunem organizarea unei întâlniri repetate cu deputații fracțiunii Dumneavoastră, pentru a discuta și elabora foaia de parcurs”, se spune în scrisoarea reprezentanților Dumei de Stat.

Devine tot mai clar că partidele din R. Moldova care fac jocurile fasciștilor ruși trebuie scoase în afara legii. SIS-ul, PG, PCCOS, dar mai ales Maia Sandu trebuie să spună deschis că pericolul numărul 1 pentru bunăstarea cetățenilor R. Moldova este Federația Rusa, și toate partidele care lucrează deschis sau pe ascuns cu Moscova trebuie scoase în afara legii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

comentarii

  1. Aceste partide au o buna retea de a face bani pentru finantare si in tarile libéré : prin intermediul asociatiilor caritative,unii Alesi locali,antreprizelor capusa in construction,imobiliare,servicii diverse ..

  2. STIMATA GUVERNARE …… UNDE VA UITATI LUATI MASURI DE URGENTA CU PARTIDUL SOR SI ALTII CARE NE VIND TARA RUSIEI,, CE AVETI ALBIATA PE OCHI NU VEDETI CE SE PETRECE,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *