Horoscop

Horoscop 7 martie 2023. Scorpion, folosește-ți creativitatea și optimismul înnăscut

Astăzi, 7 martie Luna plină în Fecioară îndeamnă la rezolvarea problemelor legate de stilul de viață, sănătate și nutriție. Moment favorabil pentru munca minuțioasă de orice fel, care necesită o concentrare ridicată și răbdare – astfel de sarcini vor fi îndeplinite cu ușurință și inspirat. Este o zi bună pentru a face curățenie, pentru a vă transforma casa și a o face confortabilă.

Berbec
Lucrurile pe care le iubim ne pot și obosi. Așa că, dacă te simți împovărat de relații, inclusiv cele romantice, sau de propriile griji, ia o pauză. Analizează-ți toate sentimentele fără să judeci sau să pui la îndoială motivele manifestărilor negative. Lucrați cu faptele și raționați cu privire la viitor. În loc să căutați răspunsuri specifice, concentrați-vă pe vindecarea dumneavoastră. Concentrează-te pe refacerea ta. Gândiți-vă la un hobby, ascultați-vă podcastul preferat, faceți o zi de înfrumusețare, petreceți timp în natură sau pur și simplu dansați. Faceți ceea ce vă place să faceți. Dacă îți face sufletul să cânte, ești pe drumul cel bun.

Un sfat cosmic: refaceți-vă resursele interioare.

Taur.
Nu ești slab, nu ești neajutorat, nu ești neputincios. Ai ucis mulți dragoni în calea ta. Nu există niciun motiv pentru care să nu poți depăși provocările care îți ies în cale și de data aceasta. Modul în care te pregătești pentru luna plină care se apropie: astrele te îndeamnă să-ți recunoști eșecurile și să accepți faptul – că te-au învățat mai mult decât victoriile. Este timpul să îți transformi rănile în înțelepciune și durerea în putere. Experiența este una dintre cele mai valoroase resurse pe care mulți oameni o neglijează în zadar. Sau este denaturată. Vicisitudinile destinului nu te vor rătăci, ci îți vor căli și antrena voința.

Sfat cosmic: îți poți folosi durerea pentru binele tău.

Gemeni.
Uite cum stă treaba, Gemeni: atunci când ne facem griji în legătură cu planurile și visele neîmplinite, ratăm bucuriile mici și simple și miracolele zilnice care ne fac viața mai luminoasă și mai împlinită. Ce mic miracol refuzi să recunoști în acest moment? Redirecționează-ți gândurile. Concentrează-te pe frumusețea și harul care te înconjoară, pe relațiile interpersonale care îți ridică moralul și îți trezesc credința în oameni. Un nou capitol se apropie în viața ta personală – unul mai profund și mai semnificativ. Cât de valoros este să fii iubit, să simți că ești acceptat cu toate defectele tale! Nu-i așa?

Sfatul cosmic: începe mai întâi o conversație deschisă și sinceră.

Rac
Transformarea nu trebuie să fie întotdeauna haotică. Transformarea, dezvoltarea și maturizarea personală nu sunt întotdeauna ca și cum ar fi un război. Încercați să vă dezactivați modul obișnuit de luptă în cel puțin unele aspecte ale vieții. Este atât de important acum să fii blând, bun și plin de compasiune față de tine însuți. Trebuie să observați fiecare moment al ființei, să trageți concluziile corecte fără a ceda în fața emoțiilor. În astfel de momente, scoateți la iveală o versiune cu totul nouă a voastră. Caută sensuri, fă descoperiri, studiază-te, profită la maximum de timpul tău.

Sfatul cosmic: gândiți-vă la această etapă ca la un moment de iluminare interioară.

Leu
Universul îți oferă claritate în această săptămână. Știi de ce te afli aici și crezi că ai puterea, resursele și înțelepciunea necesare pentru a-ți îndeplini visele. Acesta este un dar incredibil pentru care trebuie să mulțumești Universului. Urmăriți stelele și aveți încredere în destinul vostru! Nu te îndoi, te va conduce pe drumul cel bun spre cele mai intime obiective ale tale în viață. Veți intra într-o perioadă de vindecare profundă, așa cum a fost planificat de Creator. Abandonează-te la ceea ce se întâmplă în sufletul tău fără să te judeci sau să te etichetezi. Sunteți ghidat și protejat.

Sfat cosmic: ai încredere în semnele destinului, fii atent.

Fecioară.

Dacă te simți constant inconfortabil și nesigur în societate, cu siguranță îți lipsește “al tău”. Luna plină în semnul tău aduce cu ea oportunitatea de a relansa prieteniile cu cei de care poate te-ai îndepărtat. Este un moment excelent pentru a te conecta cu un spirit înrudit al cărui coeficient de nebunie se potrivește perfect cu al tău. Toată lumea are nevoie de acel suflet pereche. Deschideți-vă spre iubire și spre tot ceea ce este nou! În același timp, fii pregătit să depui efortul necesar pentru a întări legătura pe care o formezi chiar acum.

Sfat cosmic: O Lună plină în semnul tău va aduce daruri de iubire, prietenie și conexiuni utile.

Balanță

Nu uita că tu și numai tu ai ales acest lucru. Ai ales să te dezvolți prin această provocare și ai făcut primul pas pe un drum dificil pe cont propriu. Așadar, renunță la vinovăție și rușine. Renunțați la “de ce eu?” sau la “de ce mi se întâmplă asta mie?”. În schimb, trebuie să recunoști și să accepți rolul de a fi creatorul conștient al Destinului tău. Aveți puterea de a transforma durerea și suferința în înțelepciune care vă poate sprijini creșterea prin fiecare etapă de maturizare a sufletului. Adevărul banalităților: Totul este în mâinile tale, nimeni altcineva nu te va face fericit.

Sfatul cosmic: conștientizează și acceptă rolul de creator al destinului tău ca pe un dat.

Scorpion
Ultimii ani au fost ca o călătorie în rollercoaster. Așadar, respiră, renunță la drame și bucură-te de momentele amețitoare din carusel. În același moment, vei vedea cum lucrurile se îmbunătățesc! Lucrurile se îmbunătățesc inevitabil, credeți-mă. Acordă-le doar timp și relaxează-te măcar puțin. Sosirea primăverii te va ajuta să intri în contact cu talentul tău inerent de creativitate și optimism. Este timpul să devii cea mai bună versiune a ta și să faci ca magia să se întâmple! Chiar mai bine, faceți-o în cooperare cu oameni cu aceleași idei. Nu uitați, acel zâmbet contagios de pe fața dvs. este un indicator – sunteți exact acolo unde ar trebui să fiți.

Un sfat cosmic: Folosește-ți creativitatea și optimismul înnăscut.

Săgetător
Ești iubit, ești iubit, ești iubire. Repetați-o ca pe o mantră. Meriți mai mult și, prin urmare, trebuie să îți impui limitele. Capacitatea de a spune nu, de a opri presiunea va fi cea mai mare putere a ta în această etapă. Astrele îți trimit un memento blând pentru a trasa limite acolo unde este necesar și pentru a le păzi pe cele pe care le ai deja, mai ales dacă ai atras deja în viața ta vampiri energetici sau tipuri narcisiste. Nu uita nici de importanța conversației ca modalitate de a rezolva problemele. Să lași lucrurile la voia întâmplării poate sau nu să lucreze în favoarea ta pe termen lung.

Sfat cosmic: trasează limite energetice acolo unde este necesar.

Capricornii
Uneori, un punct de criză într-o relație de dragoste este depășit, dar alteori tot ceea ce rămâne din ea pentru viitor este o traumă. De aceea este atât de important să nu lași persoana iubită să te neglijeze, să te preseze, să te trateze ca pe un dat. Relațiile abuzive sunt de nerefuzat. Expirați. Treceți într-un spațiu de conștientizare și recunoașteți momentul în care vă apropiați de vindecare. Știți deja ce se întâmplă – de ce să încercați să reaprindeți ceea ce este deja rece? Vechea poveste și-a servit scopul, iar vechea poveste este gata să intre în circulație. Vorbiți despre sentimentele voastre. Lipiciul conflictelor nerezolvate nu va dispărea până când nu veți face o curățenie generală.

Sfat cosmic: Este timpul să pui capăt unei povești de dragoste învechite.

Vărsător

Simțiți tot felul de pasiuni, Vărsătorule. Simțițiți un val cald care vă urcă pe șira spinării, erupe instantaneu, apoi orbește… Această pasiune vă întunecă ochii și nu vă permite să luați decizii corecte. A experimenta emoții turbulente nu este un lucru rău, nu. Este minunat și este marele tău dar. Dar, uneori, te prinde și într-o capcană teribilă. Atunci când începeți o nouă relație, credeți în ea, dar nu refuzați să auziți “semnalele de alarmă”. Neatenția se poate plăti prea scump în viitor. În timp ce ascultați discursuri dulci, fiți atenți la acțiuni. Faceți același lucru în ocazii opuse. Când sunteți certat și rușinat, nu o luați personal. Nimeni și nimic nu vă poate scoate din starea de echilibru și de conștientizare – lăsați acest lucru să devină un motto pentru zilele următoare.

Sfatul cosmic: nu o luați personal.

Pești

Ce te aprinde, Pești? Ce îți dă un motiv să sari din pat în fiecare dimineață? Astăzi, ești invitat să te complaci în acest sentiment de uimire și mirare. Recunoașteți că lucrurile care vă aduc bucurie nu sunt deloc întâmplătoare. Portalul lunii pline te încurajează să crezi în imposibil și să faci un pas spre obiectivul tău. Abundența de șanse și de momente mai bune pe care le ai acum este dovada că a-ți urma inima dă întotdeauna roade.

Sfatul cosmic: ai încredere în semnele care te cheamă să crești și să te miști.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *