Horoscop de weekend 22-23 iulie 2017

publicat în Actualitate pe 22 Iulie 2017, 06:02

Horoscop de weekend 22-23 iulie 2017. Ce surprize au pregătit astrele în penultimul weekend din luna iulie!

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Poți ajunge la o concluzie deosebit de importantă astăzi. Ai făcut o analiză foarte importantă, iar acum culegi rezultatele acesteia.

Duminică: Potolește-ți setea de răzbunare cu distragerea atenției! Nu e bine să ai astfel de planuri mai ales că acestea nu îți aduc niciun beneficiu pe termen lung.

Taur

Sâmbătă: Nu te lăsa intimidat de cei care te atacă astăzi fără nerușinare. Cât timp ai încredere în tine și știi că tot ceea ce faci este bine și corect, nu ai de ce să îți faci griji.


Duminică: Azi te aliezi cu cineva împotrivă unei persoane care ți-a făcut mult rău. Câștigi tot mai mult teren și vrei să demonstrezi că ai dreptate. Ai grijă la armele devoalării secretului.

Gemeni

Sâmbătă: Acordă mai mult timp persoanei iubite și spune-i ce îți dorește să audă. Totuși, ai grijă să nu spui minciuni sfruntate, pentru că acest lucru se poate întoarce împotriva ta!

Duminică: Realizezi în sfârșit că ești o persoană minunată și meriți ce e mai bun de la viață. Oferă-ți toate ocaziile de care ai nevoie pentru a te simți liber și fericit.

Rac

Sâmbătă: Te copleșesc grijile financiare și nu poți să le lași deoparte. Cu toate acestea, ar trebui să nu te mai stresezi așa de tare și să lași lucrurile să se așeze de la tine.

Duminică: Manevrele tale periculoase se vor întoarce împotriva ta, iar atunci nu va fi nimeni alături de tine. Nu te mai…Citește continuarea pe huff.ro!