Horoscop

Horoscop MARȚI 1 DECEMBRIE 2020. Zi cu noi începuturi!

Taur
Pregatesti o surpriza romantica pentru partenerul de viata. Nu se astepta deloc, asa ca bucuria este cu atat mai mare.

Gemeni
Iti aduci aminte de niste amintiri din trecut care nu iti dau pace. Lucrurile nu s-au terminat intr-un mod pozitiv, de aceea te bantuie si acum.

Rac
Horoscop marti 1 decembrie 2020. Esti pe drumuri, pleci in calatorie cu emotii, dar te bucuri ca ai ocazia sa mai vezi locuri noi.

Leu
Din banii stransi deoparte te decizi sa ajuti o persoana din familie aflata la nevoie. Lasi deoparte tot raul pe care ti l-a facut in trecut si ierti.

Fecioara
Iti cauti o noua activitate pentru ca simti ca te plictisesti. Nu mai stii ce sa faci ca sa scapi de aceasta senzatie.

Balanta
 Treci intr-o noua etapa pe plan profesional. Fie avansezi in functie, fie reusesti sa iti faci programul asa cum iti doresti.

Scorpion
Simti, in sfarsit, implinirea pe plan personal. Ai reusit sa gasesti linistea si echilibrul de care aveai nevoie, alaturi de o persoana de incredere. Te sprijina in orice demers.

Sagetator
Ai parte de o energie la care nu te asteptai. Ai depasit cu bine niste probleme de sanatate pe care le-ai cam avut in ultimele luni.

Capricorn
 Oricat au incercat niste persoane sa iti puna bete in roate, ai putut sa depasesti orice obstacol. Te bucuri, in sfarsit, de reusitele tale.

Varsator
Acum ai mare nevoie de economiile pe care le-ai strans in ultimele luni. Te feliciti pentru decizia pe care ai luat-o in trecut.

Pesti
Te bucuri cand realizezi cat de multi oameni te apreciaza, de fapt. Ai facut impresie buna oriunde te-ai dus, iar acum culegi roadele. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *