Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 14 IULIE 2019. BALANȚELE SUNT AUTORITARE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot primi vești din străinătate, de la persoane sau insituții, posibil chiar în vederea continuării unor studii dincolo de granițele țării. Nativii se pot preocupa de organizarea unei călătorii, vacanțe sau chiar pot face o scurtă deplasare la rude, prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec susține puternic procesul de învățare și captare a informațiilor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur au șansa de a petrece momente frumoase alături de cei dragi. Sfaturile acestora se vor dovedi benefice pentru o direcție pe care nativii doresc să o urmeze în viitor. Nu este, însă, o zi favorabilă exceselor financiare, cheltuielilor și investițiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să-și achite toate datoriile, facturile, obligațiile financiare pentru a nu întâmpina probleme ulterior.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni ar face bine să fie calmi și pe cât posibili să apeleze la activități relaxante pentru că în acest moment, contextul astrologic favorizează disputele cu persoana iubita, dar și neplăcerile, conflictele în afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce răsturnări de situație în relații.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să fie nevoiți să meargă la muncă sau să lucreze de acasă. În orice caz, se cere multă prudență în activitățile profesionale deoarece există riscul de a greși, de a nu face lucrurile cum trebuie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitarea fizică.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de neînțelegeri cu persoana iubită. Dacă sunt singuri, nativii tind să intre în relații, dialoguri cu persoane care pot să-i rănească sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă indulgență vizavi de cei dragi, în special față de copii, dacă nativii sunt părinți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de rezolvarea unor treburi casnice, gospodărești. Se întrevăd în continuare tensiuni cu membrii familiei și nu este exclus să se trântească uși și să se discute despre schimbarea domiciliului. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai respectuoși cu cei din jur, să le ia în calcul și dorințele și necesitățile acestora.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot pleca sau planifica scurte călătorii și se cere prudență la drum. De asemenea, atenție se cere și în dialogul cu cei dragi, unde nativii tind să fie impunători și autoritari de frica de a nu pierde ceva, poate un statut, poate chiar controlul unei situații . Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să găsească o cale de mijloc pentru a împăca spiritele.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de câștiguri neașteptate, pate chiar de returnarea unor datorii la care nu mai visau. Natvii pot primi favoruri financiare, bonusuri, vouchere de vacanță, diverse beneficii materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite investițiile majore și riscante.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a empatiza mai mult decât trebuie cu problemele celorlalți și din acest motiv pot fi acuzați că sunt indiscreți. Cel mai bine ar fi să-și vadă de treaba lor dacă respectivul context nu-i vizează în mod direct. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le favorizează inclusiv interesul pentru propria persoană și ar trebui să se preocupe de ei înșiși, să-și îndeplinească mici mofturi și plăceri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn nu se vor simți în apele lor, vor avea energia scăzută și se pot confrunta cu diferite simptome care să le inhibe buna dispoziție. Irascibilitatea le poate aduce conflicte.. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să profite de ziua liberă pentru a se odihni, pentru a medita și pentru a se plimba în natură.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de probleme legate de tractul gastro-intestinal și sunt sfătuiți să fie prudenți la alimentație. Nativii pot relua legătura cu persoane din trecut, însă se întrevăd rupturi de relații la acest capitol. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie mai selectivi cu prietenii și cu persoanele din anturajul apropiat.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să vorbească mai puțin, să asculte mai mult și mai ales să analizeze cu atenție, în profunzime, informația captată. Nativii pot participa la reuniuni, la cockteiluri, dineuri, iar momentul poate avea repercusiuni asupra imaginii lor profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă diplomație și tact în atitudine.

 

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.