Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 1 IULIE. Zodia care face mulți BANI

Taur
Astăzi este o zi bună pentru activități diverse, iar în acest fel te menții în mișcare toată ziua. Încearcă să faci doar ce-ți face plăcere și simți că te ajuta dintr-un anume punct de vedere, fie spiritual, fie financiar. Anumite oportunități care te avantajează pot să-ți apară în drum neașteptat.

Gemeni
Din punct de vedere al relației în care vă aflați în acest moment sunteți pe un teren mai stabil, iar din punct de vedere financiar este posibil să vă gândiți la o investiție pe termen lung. Fie că vorbim de un teren, o casa sau o mașină, orice lucru nou este binevenit și aduce energie pozitivă.

Rac
Poți obține bani, recunoaștere și chiar succes astăzi. Nu este că și cum totul cade din cer, deoarece ai muncit mult înainte de a ajunge la aceste rezultate.Poate că a venit timpul să te gândești la o vacanta și la o modalitate bună de a-ți sărbători propriile reușite.

Leu
Casa imaginii tale personale este evidențiată de astre astăzi, ceea ce înseamnă că poți ușor să interacționezi cu oamenii și să rezolvi anumite treburi rămase restante. Ce din jur iți apreciază prezenta și energia, iar optimismul tău poate fi molipsitor. Trebuie să profiți din plin de aceste tranzite.

Fecioară
Casa dorințelor care iți bucură sufletul este activata în acest moment, numai că totul se petrece în liniște și departe de ochii curioșilor. Poate că este momentul să iți vezi liniștit de treaba ta, fără a mai cere opinii care mai mult te derutează decât te ajută.

Balanță
Viața ta socială este astăzi una mai activă decât în mod normal, iar faptul că interactionezi cu oameni interesanți poate să iți fie o sursa de inspirație. Dacă ești singur, poți începe să ai sentimente frumoase pentru o persoana care a apărut recent în viață ta.

Scorpion
Micul benefic Venus strălucește astăzi în casa carierei tale și acolo iți aduce mici satisfacții bine meritate. Cei din jur se simt atrași de tine și asta te poate face să te simți mai popular decât în mod normal. Mai ai un pic de răbdare pentru a te distra, weekendul este aproape.

Sagetator
Venus te ajută să iți îmbunătățești viață sentimentală și iți dă idei pe care să le pui în aplicare de acum înainte. Susținerea ta vine și din casa a noua a spiritualități, ceea ce te face să vezi lucrurile în perspectivă și cum ar putea să fie totul în viitor.

Capricorn
Marte și saturn fac opoziție pe casa sufletului tău și a valorii personale. Cumva totul nu se mișcă atât de repede cum ai crezut că vă fi sau efectiv nu vrei să te mai implici în lucruri și situații care nu te reprezintă. Parteneriatul de viață este unul solid, iar aici poți să ai încredere în sfaturile pe care le primești.

Vărsător
Marte iți da curaj să ieși în societate și să faci lucruri pe care în trecut le-ai fi evitat sau nu ți-ai fi bătut capul cu ele. Sectorul copiilor este strâns legat de activitățile tale și cumva încerci să le faci pe plac, chiar daca nu tot timpul ești de acord cu părerile lor.

Pești
Organizează-te și fă un plan pentru sarcinile de la locul de muncă. Ar trebuie să meargă totul ca pe roate dacă te axezi pe ce trebuie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *