Horoscop

Horoscopul zilei de azi MIERCURI 21 OCTOMBRIE 2020. Ce sentimente nu mai poți ignora?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Aceasta zi iti aduce influente astrale favorabile, ajutandu-te sa iti gasesti puterea necesara ca sa clarifici aspecte ce ti-au cauzat mult stres si confuzie. Fa bine sa nu te panichezi si asigura-te ca eviti contradictiile si potentialele conflicte din nimicuri cu altii. Asta iti va da suficient de multa libertate mentala ca sa te concentrezi doar pe ale tale si sa le faci bine.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Aspectele de viata ce au avut de suferit din cauza amanarilor, punand presiune pe tine, acum se indreapta spre solutii pozitive. Asta te ajuta sa te decompresezi si sa te relaxezi. Intri intr-o noua faza, mai creativa, in care poti inchide usa spre trecut pentru totdeauna si sa ai un inceput dinamic, plin de optimism si energie.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Trebuie sa fii flexibil dar totodata decis daca vrei sa te ocupi de obstacole si de problemele ce pot aparea din sesnin azi. Tu ai tot ce este nevoie ca sa reusesti. Tot ce iti trebuie este sa ramai fidel tie insuti si drumului pe care ti l-ai construit pentru tine. Vei avea ocazia sa rupi legaturi vechi si sa incepi curat un nou inceput.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)
Esti in fata unei zile bune azi ce te poate ajuta sa rezolvi multe probleme. Astrele iti sunt favorabile si nu ai de ce te teme. Treci la actiune ! Nu uita sa urmezi lofica si motivatia in procesele tale de a lua decizii. Nu actiona iresponsabil altfel nu iti vor placea consecintele. Trebuie sa ai grija cand vine vorba de oamenii ce te inconjoara. Toti sustin ca iti vor binele dar nu este mereu asa. Nu avea incredere chiar in oricine.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)
Nu lasa niciun obstacol care apare azi in calea ta sa te scoata de pe traiectoria buna sau sa te puna la pamant. Fa tot ce iti sta in putere sa faci, ridica-te la nivelul provocarii si sigur vei iesi un invingator din toate. Cel mai bine e sa iti tii nervii in frau azi si sa ai un ton coborat de conversatie cu cei din familie, altfel exista riscul de tensiuni puternice si neintelegeri care pot duce la certuri majore.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Esti oarecum stresat azi pentru ca ai luat asa de multe asupra ta in ultimul timp si risti sa nu tii pasul cu toate. Cel mai bine e sa te inarmezi cu rabdare si sa planifici in avans. Asta iti va permite sa dai ce ai mai bun din tine si sa te descotorosesti de treburi rapid si eficient. Nu iti lasa temperamentul sa isi faca de cap, oricat de disperat sau suparat te-ai simti. Ramai calm si totul se va rezolva.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Incearca sa stai departe din a manifesta un comportament extrem si nerezonabil. Daca nu poti, asta iti va aduce rezultatele opuse la ce speri ca poti obtine. Nici nu te retrage din fata lumii, pe de alta parte. Da-le celor la care tii sansa sa te ajute si sa te sustina. Tine-ti antenele ridicate si fii pregatit sa identifici orice oportunitate ce apare in calea ta.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Comentariile altor oameni pot avea puterea de a te rani astazi. Incearca sa eviti sa ajungi prea aproape de ei si tinteste sa iti gasesti propria ta centrare si propriul echilibru. Asta te ajuta sa iti mentii balanta interna. Dezvoltari succesive iti pot modifica viata curenta si afecta starea de spirit. Treaba ta insa este sa ramai calm si pregatit sa gestionezi orice vine la rand, pentru ca poti.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Daca iti propui ca astazi sa pui la punct si sa finalizezi tot felul de probleme organizatorice ce te preseaza in ultimul timp, poti ajunge sa fii foarte stresat. Insa nu fii conservator. Da-ti voie sa fii rebel si nonconformist. Fa acele schimbari care iti schimba viata spre bine insa fa-le in ritmul in care nu te epuizezi.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
Ai asa de multe pe rol astazi incat te simti prea stresat la gandul ca ar trebui sa te ocupi de toate. Ai destule de facut si ai face bine sa iti organizezi timpul si sa vii cu un plan bun pentru a-ti implini diversele responsabilitati sau lucruri de facut chiar si pentru propria-ti placere. O buna structurare a timpului este cheia daca doresti sa fii eficient fara sa te epuizezi. Fereste-te de cei care par ca vor sa te ajute dar mai rau de incurca sau chiar se bucura daca esuezi.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Ai fost sub mult stres in ultimul timp. Obstacolele te-au tinut pe loc, blocandu-ti calea si te-ai tot stresat despre ziua de maine. Dar aceasta este ziua in care poti declara ferm ca toate acestea au trecut, sa scapi de negativitate si sa te focusezi pe viitor. Dezvoltari pozitive au loc in familia ta si asta iti aduce bucurie.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)
Astazi te simti revolutionar si in timp ce intorci lumea cu susul in jos, ai putea descoperi ca iti place ce a iesit. Descoperi moduri noi de a face lucruri vechi. Toate acestea te duc pe calea de a te simti mult mai optimist si iti imbunatatesc starea de spirit. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *