CSI / Rusia

Incendiul la principala fabrica de praf de pușcă din Rusia, două persoane au murit / VIDEO

Un incendiu a izbucnit din nou la o fabrică de praf de pușcă din Perm, provocând moartea a două persoane și rănirea alteia. Uzina produce încărcături pentru sistemele de rachete cu lansare multiplă Grad și Smerch, sisteme de apărare aeriană și alte echipamente de luptă folosite de Rusia în războiul din Ucraina.

VIDEO AICI

Potrivit canalului, incendiul a izbucnit într-o clădire de producție de mase plastice pe o suprafață de 20 de metri pătrați, iar pompierii au stins deja focul.

Ultimul raport privind un incendiu la Uzina de praf de pușcă Permian a fost raportat la 1 mai, moment în care s-au înregistrat și două decese. La unitatea de producție Plastmasy nr. 12, produsele ar fi luat foc. Înainte de incendiu, locuitorii din zonă au auzit o explozie, a relatat Ekho Perm. Înainte de aceasta, un incendiu a izbucnit la o altă unitate a Ministerului Apărării: pe 21 aprilie, la Institutul Central de Cercetare al Forțelor de Apărare Aerospațială din Tver, aproximativ 30 de persoane au fost rănite și 17 au murit în urma incendiului. Cauza incendiului ar fi fost o pană de curent, iar un dosar penal a fost deschis pentru încălcarea normelor de siguranță în caz de incendiu. În aceeași zi, uzina chimică Dmitrievsky din orașul Kineshma, regiunea Ivanovo, a luat foc. În timpul incendiului, un hangar care conținea substanțe inflamabile s-a prăbușit. O persoană a fost rănită.

De la începutul războiului din Ucraina, au avut loc incendii la instalațiile complexului militar-industrial (MIC) al Ministerului rus al Apărării. Cauza incendiilor ar fi o încălcare a normelor de siguranță în caz de incendiu, în timp ce în unele cazuri nici măcar versiunile preliminare nu sunt dezvăluite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *