Actualitate

Incident șocant în armata rusă: Un soldat a trecut cu camionul peste mai mulți recruți aflați la antrenament. Cel puțin 2 morți

Se știe că incidentul fatal a avut loc pe un teren de antrenament din apropierea orașului Mirny, lângă Arhangelsk, relatează canalul de știri rus Telegram BAZA. Ministerul Apărării de la Moscova nu a comentat încă informațiile.

Un soldat contractual în vârstă de 22 de ani pe nume Israpil, în timp ce conducea un camion KamAZ, dintr-un motiv necunoscut, a intrat într-o mulțime de recruți.

Conform ultimelor date, în urma coliziunii, cel puțin doi militari ai Forțelor Armate Ruse au fost uciși, unul dintre ei a murit pe loc, al doilea puțin mai târziu în spital.

De asemenea, alți 11 recruți au fost răniți grav în timpul accidentului. Nu există informații despre starea lor. Nu este raportat dacă incidentul a fost intenționată sau a fost un accident. Anchetatorii militari sunt la fața locului.

Amintim că pe 15 octombrie, la poligonul de la Soloti a avut loc un incident similar, mobilizatii au deschis focul în timpul exercițiilor. Ca urmare, 11 persoane au murit pe loc și alte 15 au fost rănite. Federația Rusă a spus că a fost un atac terorist.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *