Sport

Judocanul Marcel Trudov a adus bronzul de la Tbilisi

Lotul national de judo a revenit zilele trecute de la Tbilisi (Georgia), unde a participat la editia ordinara a Campionatului European, rezervat seniorilor, programat pentru sfarsitul acestei saptamani.

R. Moldova a fost reprezentata de sase judocani – Victor Scvortov (66 kg), Marcel Trudov (73 kg), Sergiu Toma (81 kg), Ion Remarenco (90 kg), Stanislav Cernega (100 kg) si Vladimir Starcencov (+ 100 kg).
Indrumat de catre antrenorul echipei nationale, Vasile Colta, discipolul Liceului-internat republican cu profil sportiv, Marcel Trudov, a avut o prestatie de exceptie si a intrat in posesia medaliei de bronz in propria categorie de greutate, aceasta fiind prima distinctie de calibru pentru judoul din R. Moldova.
In cadrul competitiei de la Tbilisi, Marcel a invins in patru partide, fiind biruit in una singura. Invinsii moldoveanului au fost Dirk Van Tichelt (Belgia), Marco Maddaloni (Italia), Krzystof Wilkomirski (Polonia) si Mansur Isaev (Rusia).
In 2001, moldoveanul Nicolae Belocosov a devenit medaliat de bronz la Europene, iar din acel an sportivii nostri nu au mai urcat pe podium.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *