CSI / Rusia

Kadîrov își anunță supunerea totală față de Putin, după moartea lui Prigojin: ”Îi datorez viața. Și nu o dată, ci de două ori”

Liderul cecenilor Ramzan Kadîrov susține că îi datorează viața lui Vladimir Putin. „Și nu o dată, ci de două ori”, transmite Kadîrov, în contextul în care șeful Wagner, Evgheni Prigojin, a murit într-un accident aviatic, considerat suspect în țările Occidentale.

„Astăzi am fost amuzat de reflecțiile analiștilor politici din publicațiile străine care se simt jigniți de Rusia și care profețesc dispariția mea iminentă.

Nu voi obosi să repet încă o dată și încă o dată voi spune cu mândrie: sunt un soldat al comandantului suprem suprem al Rusiei și nu-mi aparțin. Aparțin religiei, Patriei și intereselor sale. Și sunt gata să execut orice ordin al lui Vladimir Vladimirovici, chiar dacă rezultatul va fi moartea.

Da, pot muri brusc când aflu că există cineva mai loial decât mine în materie de respect pentru președintele nostru, căruia, apropo, îi datorez viața. Și nu o dată, ci de două ori.

Iată de ce tratez întotdeauna cu o condescendență disprețuitoare astfel de informații, care sunt atât de ieftin concepute pentru a semăna discordie în țara noastră.

Ei vor trebui să accepte faptul că echipa primului președinte al Republicii Cecene, Eroul Rusiei Akhmat-Khadji Kadîrov, este o echipă de soldați loiali pentru care moartea nu este teribilă”, a Kadîrov.

Ramzan Kadîrov se cunoștea cu Evgheni Prigojin, însă nu a participat la înmormântarea acestuia. Prigojin a căzut într-un con de umbră după ce a organizat o rebeliune către Moscova.

content-image

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *