CSI / RusiaInternaționalRăzboiUcraina

Kuleba îi răspunde dur lui Orban, după ce i-a cerut să negocieze cu Putin: „Aceasta este o logică perversă, o logică bolnavă”

Ministrul de externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, i-a răspuns premierului ungar, Viktor Orbán, care a sugerat Ucrainei să renunţe la contraofensivă și să înceapă negocierile cu Federația Rusă, scrie ziarul Korespondent.

”Aceasta este o logică perversă, o logică bolnavă, care a eșuat complet în perioada 2014-2022”, scrie Rador.

Dacă vrei să ajuți, folosește-ți conexiunile și contactele și convinge-l pe Putin să părăsească Ucraina” – a mai adăugat Kuleba.

Vă amintim că în cadrul unui interviu, acordat, vineri, postului de radio de stat ungar, premierul Orbán a vorbit despre ”pierderile grele pe care le va suferi Ucraina” în timpul contraofensivei și a făcut apel la negocieri cu Moscova.

Vă amintim că Indonezia propune o zonă demilitarizată și un referendum organizat de ONU în zonele disputate de ruși și ucraineni în cadrul unui plan de pace pentru Ucraina.

Ministrul indonezian al Apărării, Prabowo Subianto, a propus sâmbătă, 3 iunie, un plan de pace pentru războiul din Ucraina. Propunerea a fost făcută în fața oficialilor din domeniul apărării din întreaga lume, reuniți la Singapore. Planul indonezianului are mai multe puncte, inclusiv o încetare a focului „pe pozițiile actuale” și stabilirea unei zone demilitarizate prin retragerea la 15 kilometri de la poziția fiecărei părți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. Acest bărdăhan orban a încercat să-i sărute mâna Maiei Sandu, crezând că i-o pupă pe a ucigașului putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *