Actualitate

Kuliokarul Dodon revine în fruntea PSRM. Batrîncea a fost dat jos

Kuliokarul pro-moscovit, Igor Dodon, care era președinte de onoare  al PSRM, revine la conducerea formațiunii.

La ședința de astăzi, 10 aprilie, a Consiliului Republican al PSRM, Dodon a fost ales în funcția de secretar executiv al partidului.

Asta după ce secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, a propus modificări în componența nominală a Comitetului Executiv – organul colegial de conducere a formațiunii, prin înlocuirea poziției sale cu Igor Dodon.

Totodată, Consiliul Republican a decis ca Vlad Batrîncea să fie înaintat în calitate de președinte al fracțiunii parlamentare a BCS, iar Zinaida Greceanîi să fie aleasă în funcția de Președinte de Onoare a PSRM.

De menționat, că funcția de președinte în cadrul PSRM a fost anulată. Astfel că, secretarul executiv devine liderul de-jure al formațiunii. Amintim, că în decembrie 2021, Igor Dodon fusese ales drept președinte de onoare al PSRM, precum și fusese exclusă funcția de președinte de partid, astfel că formațiunea politică urma să fie condusă în mod colegial de către echipa Executivă. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Intr-adevar, tradator si anti-roman mai infocat decat Dodon degeaba cauti la socialisti. You´re simply the best, cum ar zice Tina Turner.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *