CSI / RusiaSocial

Maia Sandu reacționează la declarațiile Ministerului rus de Externe: „Relația noastră cu Federația Rusă are de suferit dramatic după ce au atacat Ucraina”

Numărul diplomaților ruși rămași în Republica Moldova este suficient pentru a asigura servicii de calitate, a declarat Maia Sandu la acuzațiile aduse de către Ministerul rus de Externe, care s-a arătat nemulțumit de decizia autorităților Republicii Moldova de a reduce numărul personalul diplomatic și tehnico-administrativ al Federației Ruse la Chișinău, scrie TVN.md.

„Sunt sigură că numărul angajaților Federației Ruse este suficient pentru ca să asigure servicii de calitate. În general relația noastră cu Federația Rusă are de suferit dramatic după ce Rusia a atacat Ucraina și ucide oameni nevinovați, distruge orașe și sate din Ucraina”, a declarat șefa statului.

Vă amintim că Ministerul rus de Externe a publicat luni o declarație oficială în care a declarat că reducerea personalului misiunii ruse „va avea consecințe asupra relațiilor moldo-ruse care va afecta, în primul rând, locuitorii ambelor țări.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Rel;atia are de suferit…. Voi aveti de suferit, prostilor, ca nu ati stiut din anii 90 pe ce cale sa apucati. Hai de steaua voastra de natarai, ca abia acum, cand rusii au tabarat pe ucraineeni ati inteles si voi in ce parte sa o apucati ! Sa o pupati in f*** pe Maia Sandu, ca v-a aratat calea, caci altfel tot besmetici votati cu Dodon si alti mancurti ca el !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *