Actualitate

Mărturisirile cutremurătoare făcute de Gheorghe Dincă. Ce s-ar fi întâmplat după ce Alexandra a urcat în mașina sa

Le-a spus anchetatorilor că a violat-o pe Alexandra, fata de 15 ani, şi a omorât-o în momentul în care a surprins-o că a sunat la 112 şi a cerut să fie salvată.

Suspectul a recunoscut că tot el i-a luat viaţa şi Luizei, tânăra pe care familia nu o mai găsea de trei luni, iar responsabilii nu s-au deranjat prea mult să o caute. Crima ar fi avut loc în aceeaşi zi în care a luat-o pe fată la ocazie. Împreună cu el, anchetatorii au mers luni pe malul Dunării, unde se presupune că ar fi aruncat trupul Luizei. Nu au găsit însă nimic.

Gheorghe Dincă a fost scos din arestul poliţiei din Craiova şi dus pe malul Dunării, în apropierea oraşului Corabia. După ce a recunoscut că a ucis-o şi pe Luiza – fata a cărei dispariţie a fost anunţată acum trei luni – poliţiştii i-au cerut să le arate locul unde i-a aruncat trupul, dar operațiunea nu a avut niciun rezultat.

Individul nu a coborât niciun moment din maşina poliţiei şi la un moment dat mai mulţi oameni s-au repezit spre autospecială şi au încercat să îl linşeze.

Anchetatorii au mers şi în locul în care, pe 14 aprilie, Luiza s-ar fi urcat în maşina suspectului. Potrivit procurorilor, individul ar fi ucis-o chiar în aceeaşi zi.

La doar câţiva metri distanţă de locul în care Luiza a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă anchetatorii caută urme. Eventualele lucruri pe care bărbatul le-ar fi aruncat, ca să nu fie prins. Pe de altă parte, orice informaţie le-ar fi de ajutor în delurarea acestei anchete care a devenit acum o adevărată piatră de încercare pentru toate structurile Ministerului de Interne, dar şi pentru procurorii DIICOT.”

Gheorghe Dincă a povestit în timpul unui interogatoriu care s-a întins pe 7 ore şi ce a făcut în momentele care au urmat după ce Alexandra, fata de 15 ani, s-a urcat în maşina lui.

Ar fi luat-o pe tânără la ocazie, miercuri la ora 10, din localitatea Dobrosloveni ca să o ducă la liceul din Caracal.

“Acolo a întors maşina, că el a venit din oraş, şi a văzut fata singură, a întors maşina şi a luat fata”, a spus o localnică.

Pe drum i-ar fi propus, susţin surse din anchetă, să întreţină relaţii intime, dar cum ea l-a refuzat, individul de 66 de ani a devenit agresiv şi nu este exclus ca între cei doi să fi avut loc o luptă. Aşa se explică şi de ce în maşina suspectului a fost găsit un cercel, pe care mama Alexandrei l-a recunoscut ca fiind al fetei.

Ce s-a întâmplat după ce Gheorghe Dincă a dus-o pe adolescentă în locuinţa lui din Caracal şi a sechestrat-o este încă neclar.

Fata, spun procurorii, ar fi fost violată, iar joi, într-un moment în care individul era plecat la farmacie ca să îşi cumpere o cremă, a reuşit să sune de trei ori la 112. Apelurile au fost făcute între ore 11 şi 5 minute şi 11 şi 12 minute. Peste nici o oră, Alexandra era moartă.

Giorgiana Hossu, procuror șef adjunct DIICOT: “Inculpatul a recunoscut că a ucis victima, la data 25, în jurul orei 12, la domiciliul său, ulterior incinerând-o. A declarat că a agresat-o suprimându-i viaţa atunci când a prins o cu telefonul în mână. Convingerea mea personală, eu cred aşa a avut în minte de la bun început, asta a fost lucrul avut în minte, după ce a exploatat-o. Inculpatul este o persoană cu o constituţie fizică masivă, în faţa căruia minora nu a avut practic nicio şansă să se apere.”

Probele găsite de anchetatori în curtea casei lui Gheorghe Dincă arată că adolescenta a avut un sfârşit crunt.

Giorgiana Hossu, procuror șef adjunct DIICOT: “La domiciul inculpatului Dincă Gheorghe, în cenuşa aflată unui butoi betalic au fost identificate prin cernere mai multe fragmente de oase calcinate şi dinţi de natură umană. Au fost găsite 3 inele, un lănţişor, alte 2 fragmente de lănţişoare, o bucată metalică de formă dreptunghiulară, precum şi o bucată similară de monturi de inel ce prezentau forme de ardere. La locul faptei au fost identificate atât profilul genetic al victimei, cât şi al inculpatului.”

Luni seară, Gheorghe Dincă s-a întors din nou în arestul poliţiei din Craiova. Pe numele lui există un mandat de arestare preventivă pentru omor.

https://stirileprotv.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *