IT&C

Moldtelecom oferă reduceri în 6 magazine ale brandului său Expert la început de nou an şcolar

Cu ocazia începutului noului an școlar, rețeaua de magazine "Expert" a pregătit oferte foarte atractive pentru clienţii săi, lansînd campania «Prinde oferta la ghiozdan». 

În cadrul acestei acţiuni promoţionale, telefoanele mobile, tabletele și laptopurile pot fi procurate cu o reducere de pînă la 1000 de lei. În plus cumpărătorii primesc pe loc și 3 luni de acces gratuit la internet mobil de pînă la 12 GB lunar de la Unite. Campania se desfășoară în perioada 20 august – 30 septembrie curent.

În această perioadă pe rafturile magazinelor își va face apariția și o nouă gamă modernă de televizoare performante cu LED, la prețuri speciale. Cei care vor achiziționa un astfel de televizor primesc odată cu el și o conexiune preplătită la IPTV și 3 luni de vizionare gratită a canalelor HD. Astfel cumpărătorii primesc nu numai un televizor ci și servicii de televizune de cea mai înaltă calitate de la Moldtelecom, economisind în jur de 540 de lei.

Clienții Unite 3G beneficiază în magazinele "Expert" și de o reducere de 3% la toate produsele de tehnologie digitală și de 7% la accesorii.

Astfel, rețeaua de magazine "Expert" integrează într-un singur loc, servicii de calitate ale companiei Moldtelecom și o gamă diversă de produse moderne de comunicaţii la cele mai bune preţuri. Toți clienţii magazinului "Expert" sunt asistaţi de o echipă profesionistă de consultanţi, pregătită să le ofere informaţii personalizate despre fiecare produs sau serviciu disponibil pentru ei, precum şi să-i ajute să găsească cele mai bune soluţii de comunicare pentru fiecare în parte.

De la lansare, "Expert" s-a impus foarte activ pe piața din Republica Moldova. În această vară, au fost deschise succesiv 6 magazine, 3 la Chisinău și câte unul la Cahul, Comrat și Bălți. Evenimentele de inaugurare a magazinelor s-au remarcat prin oferte promoționale accesibile la diverse servicii și produse de comunicații, prin numeroase tombole cu gadget-uri moderne în calitate de premii și desigur programe de divertisment.

În curînd, conceptul de magazin integrat sub marca "Expert" va ajunge și în Orhei (str. V. Mahu,119), Hâncești (str. Chișinăului, 1), Soroca (str. Independenței, 73) și Edineț (Independenței, 31), urmând să fie prezent în toată republica. De asemenea, la începutul anului școlar, va fi ianugurat un magazin Expert în centrul captalei pe str. Pușkin 28.

Doritorii de a vizita magazinele "Expert" pot merge la următoarele adrese:

Mun. Chișinău: str.Kiev, 16/1; bd. Dacia, 16/1, c.c. Budapesta; bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 12.
Mun. Bălți: str. Independenței, 28.
Or. Cahul: str. Republicii, 17.
Or. Comrat: str. Pobeda, 46.

Expert – soluţii inteligente de comunicare de la Operatorul Tău Naţional Moldtelecom.

D.C.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *