Atitudini

Nevzorov: Federația Rusă va pierde oricum războiul

Jurnalistul rus Alexander Nevzorov a trimis guvernul rus „în fund” pentru că l-a recunoscut ca agent străin. Fostul deputat rus a remarcat că nu-i pasă ce nume i se va da și a mai declarat că Federația Rusă va pierde oricum războiul.

A publicat postarea corespunzătoare pe canalul personal Telegram . Adăugăm că pe 22 aprilie a acestui an s-a aflat că Ministerul de Justiție al Rusiei l-a inclus pe lista agenților străini pe jurnalistul Nevzorov, căruia i s-a deschis dosar penal „pentru răspândirea de falsuri despre acțiunile armatei ruse”.

“Nu-mi pasă absolut de niciun nume pe care mi-l poate da o bandă de ticăloși din Ministerul Justiției. Da, indiferent cum mi-ar spune, vor pierde războiul, se vor târî prin crăpături, vor cădea sub lustrația vieții. Ce contează, de fapt, ce porecle ne dau o mulțime de oameni proști, birocrați lași, fasciști. Lasă-i să se ducă în fund”, a scris Nevzorov.

Amintim că în 2021, jurnalistul a presupus că Rusia va ataca Ucraina . În același timp, el a menționat că totul se va încheia cu o înfrângere teribilă pentru Federația Rusă.

Nevzorov a declarat că moartea dictatorului Putin ar fi făcut posibilă încetarea imediată a agresiunii militare. De asemenea, i-a acordat un interviu lui Dmitri Gordon, în care a spus că președintele rus Vladimir Putin este în strânsoarea ideilor schizofrenice , așa că șeful Kremlinului a decis să atace Ucraina.

În plus, Alexander Nevzorov și-a anunțat retragerea din Uniunea Jurnaliştilor din Rusia . Potrivit opoziției, el nu poate fi (nici măcar formal) într-o comunitate care susține „fascismul lui Putin”.

Alexander Nevzorov l-a trolat pe odiosul deputat al Dumei de Stat Anatolie Wasserman, care a cerut ca Ucraina să fie inclusă în Rusia. El a ridiculizat propunerea fără sens a politicianului și a sugerat că atunci când iluziile putiniștilor se vor „prăbușu”, aceștia vor putea vedea steaguri albastre și galbene deasupra Kremlinului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. “Opozicianul”… Felicitări pentru limba maldaivănescî pi cari o promovațî cu stăruințî! Așa s-a creat pobeda…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *