Politică

NEWS ALERT. Ucraina a doborât 4 elicoptere rusești în 18 minute

În dimineața zilei de 12 octombrie, unitățile Forțelor Aeriene au distrus în 18 minute cel puțin 4 elicoptere de atac ale ocupanților ruși.

“Între orele 8:40 și 8:58, la 12 octombrie, în sudul Ucrainei, unitățile de rachete antiaeriene ale Forțelor Aeriene au distrus cel puțin patru elicoptere de atac inamice (probabil Ka-52), care asigurau sprijin de foc pentru forțele de ocupație terestre din sud.”

Potrivit informațiilor preliminare, un elicopter a căzut pe teritoriul eliberat de ruși, iar restul – în spatele liniei de front. Forțele aeriene adaugă că alte două elicoptere au fost angajate, astfel că există posibilitatea de a fi lovite și alte ținte.

În dimineața zilei de 12 octombrie, apărarea aeriană ucraineană a doborât, de asemenea, 9 drone kamikaze Shahed-136 deasupra regiunii Mykolaiv.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Potrivit informațiilor preliminare, un elicopter a căzut pe teritoriul eliberat de ruși, iar restul – în spatele liniei de front. Forțele aeriene adaugă că alte două elicoptere au fost angajate, astfel că există posibilitatea de a fi lovite și alte ținte.

    eliberat de rusi… ei is ocupanti!!!
    corectati va rog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *