Social

Ninsori puternice în sudul țării. Mai multe vehicule, blocate în zăpadă: Salvatorii au intervenit în mai multe localități

Mai multe vehicule au rămas blocate în zăpadă, pe drumurile naționale, după ce în weekend a nins puernic în sudul țării. Duminică, salvatorii au intervenit în mai multe cazuri pentru a ajuta la deblocarea și tractarea mijloacelor de transport.

Astfel, potrivit reprezentanților IGSU, duminică, salvatorii au intervenit pe traseul M3, Vulcănești – Slobozia Mare, UTA Găgăuzia. Pompierii au tractat un automobil blocat în zăpadă, în care se aflau 3 persoane, scrie Publika.md.

O asemenea misiune a avut loc și la Ceadîr-Lunga, în apropierea satului Baurci, fiind tractat un microbuz cu 2 persoane, care s-a blocat în nămeți pe acostamentul drumului.

Mai mult, salvatorii au tractat 4 autocamioane la periferia orașului Vulcănești, care blocau circulația pe traseul M3.

Un alt caz a fost înregistrat pe drumul local din apropierea satului Meșeni, raionul Leova, unde efectivul Postului salvatori și pompieri Iargara a deblocat din zăpadă un automobil, în care se aflau 2 persoane.

Totodată, de ajutorul angajaților IGSU a fost nevoie și în municipiul Cahul, pe strada Lăutarilor 19, fiind tractată o ambulanță, care din cauza poleiului nu putea să-și continue deplasdarea.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *