Fotbal

Nu e glumă, Barcelona chiar l-a vrut pe Ianis Hagi! ”Au oferit 15 milioane de euro, dar au pus o condiție”

”Dacă nu se duce, cum am auzit eu, la Barcelona, care ar fi vrut să dea 15 milioane de euro, dar să-l împrumute un sezon sau două la alte echipe, Ianis se va duce în Rusia. Va face carieră acolo! Acolo sunt condiții de senzație. Sunt deplasările obositoare, într-adevăr, dar un fotbalist tehnic, între topoare, face lumină!”, a dezvăluit Mitică Dragomir, la Pro X.

Dumitru Dragomir este convins că în câteva zile se va oficializa și transferul lui Ianis Hagi. ”Spartak este una dintre minunile omenirii. Cred că au 25 de terenuri de antrenament. Eu cred că până sâmbătă vom afla.

Dacă ar fi după mine, l-aș da la Bayern, unde joacă în locul lui Rodriguez. Și la Dortmund ar juca titular”, a mai spus cel poreclit ”Corleone”.

Într-un final, Dumitru Dragomir a mai spus că are mare încredere în Ianis și că este convins de faptul că, dacă va ajunge la Barcelona, va fi agreat de către Leo Messi.

”O să ziceți că a înnebunit Dragomir, dar va juca tuitluar la Barcelona. Îl lasă și Messi, pentru că și lui îi plac mingicarii. Ianis e diabolic la 20 de ani, a prins și forță în picioare. Ați văzut cum arată dezbracat, ce are pe burtă?”, a mai spus Dragomir.

Viitorul a confirmat oferta Barcelonei, dar a refuzat. Explicația lui Gică Popescu
Gică Popescu a dezvăluit că au existat discuții cu Barcelona pentru transferul lui Ianis Hagi. Totuși, Viitorul va refuza oferta catalanilor, nefiind de acord cu faptul că gruparea de pe Camp Nou vrea să îl împrumute pe mijlocașul de 20 de ani la alt club din La Liga.

”Au fost numeroase negocieri cu cluburi din toate campionatele, Ianis este în vacanță și analizează toate ofertele și va alege la momentul potrivit. Eu vorbesc doar de oferte concrete, nu doar discuții. Am avut întâlniri directe cu oficialii tuturor cluburilor care au făcut ofertă pentru Ianis.

Ieri m-am întâlnit cu Gică și cu Ianis și am hotărât să luăm în calcul oferta cea mai bună la momentul potrivit, s-ar putea întâmpla săptămâna asta, s-ar putea întâmpla săptămâna viitoare. Este real interesul celor de la Spartak.

Există interes din partea Barcelonei, au existat discuții, dar proiectul pe care îl propune Barcelona nu e de interes pentru noi, pentru că l-ar împrumuta pe Ianis. Ianis a ajuns la un nivel valoric important, din moment ce se interesează atât de multe echipe valoroase", a spus Gică Popescu, la Pro X.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *