Război

Olia şi fetița de doi ani au fost ucise în atacul rusesc din Dnipro. Ele se mutaseră cu puţin timp în urmă în casa părinţilor

Numărul morților în atacurile cu rachete de vineri dimineață, asupra clădirilor rezidențiale și caselor din Ucraina a crescut la 22. În clădirea rezidențială de nouă etaje din Uman, care a fost lovită de ruși cu o rachetă de croazieră, numărul morților a crescut la 20, în timp ce atacul asupra unei case din Dnipro a ucis o femeie de 31 de ani și pe fiica ei în vârstă de doi ani.

Părinţii Olyei sunt internaţi în stare gravă

Anton Gerașcenko, consilier al ministrului de Interne al Ucrainei, a publicat o fotografie cu o mamă și o fetiță care au murit în timpul atacului de la Dnipro. „Mama și fiica din această fotografie au fost ucise astăzi în timpul atacului rusesc cu rachete asupra orașului Dnipro”, a scris Gerașcenko pe Twitter.

Anunțul morții celor două a fost făcut de o rudă a femeii ucise, Tetiana Bilaș. “În această dimineață o rachetă rusească le-a ucis pe verişoara şi nepoata mea”, a scris aceasta pe Instagram. Ea a mai adăugat că unchiul şi mătuşa ei sunt internaţi în stare gravă în spital.

“Vreau ca toți rușii să putrezească și să dispară, vreau ca această țară să nu mai existe niciodată. Îi urăsc, lumea mea este distrusă și devastată. Odihniţi-vă în pace, îngerii mei, vă iubesc foarte mult”, a mai scris Bilash, ulterior ea ştergând aceste propoziţii. Olya, verişoara sa, avea 31 de ani, iar Nika, fiica acesteia numai doi ani.

Sursa Fanatik

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *