Atitudini

Op-Ed. Suntem strânsi între 2 urgii, pe de o parte trădătorii care slujesc Kremlinului, șori, dodoni, alți hoti, și incompetenții neo-marxiști soroșiști care apară doar interesele lor și cele străine

În zadar se încearcă apelul la rațiune și conștiința. Toată spălarea asta de creieri și-a avut efectul. Mass media și-a făcut treaba. Gata, există doar Dodon&Co și Maia.

Dacă critici trădarea unora, te pun în tabăra sorosista, dacă critici incompetența și prostia altora te pun în cea dodonista, sorista, etc. Nu mai există nimic. Ne-au împărțit fără acordul și voință noastră în Dodo&Co și Maia! Să te crucesti nu altă! De 4 scrutine pur și simplu nu particip în turul 2, pentru că nu am pentru cine vota și am spus asta și cu 2 ani în urmă pentru Europa Liberă. 30 de ani nu mă reprezintă nimeni în forul legislativ suprem și deci nici la guvernare!

Cine ne reprezintă pe noi, cei care ne gândim doar la interesele naționale și gândim românește?

Suntem strânși între 2 urgii, pe de o parte trădătorii care slujesc Kremlinului, sori, dodoni, alți hoți, și incompetentii neo-marxiști sorosisti care apară doar interesele lor și cele străine, ale marilor companii globaliste. Dar cine reprezintă interesele noastre NAȚIONALE? Cine ne reprezintă pe noi, cei care ne gândim doar la interesele naționale și gândim românește? Nu rusește, și nici soroseste! Ci național! Cine reprezintă interesele omului de rând, a țăranului, a micilor producători? Cine? Gașcă de la Kremlin sau gașcă lui Soros? Vai de steaua noastră!

Pragul electoral intenționat a fost ridicat să nu mai între nimeni înafara de ăștia cu bani care apară interese străine! Da străine și nicidecum a acestui petic oropsit de pământ. Votul util, iată ce a dus la dezastru. Idiotismul asta de a vota candidatul “cu mai multe șanse”. Șansele le dați voi, nu altcineva! Iar votul răului mai mic e un cretinism de proporții!

M-am săturat de mentalitatea asta toxică și limitată, gen că cine dacă nu “Dodon sau Maia”? Până acum am fost gubernie rusă și moșie personală, iar acum suntem PASarabia. Asta am ajuns noi că popor. Dacă nu avem cap, suntem niște robi. Acasă și peste hotare.

Dacă din 3 milioane de moldoveni cât sunt acasă și peste hotare nu se găsește o mâna de oameni onești, educați și patrioți și cumsecade să guverneze această țară, atunci această țară nu merită să existe.

Inna Virtosu

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

 1. Just ați menționat, D-a Inna! Sunt Român Basarabean și pledez pentru Reîntregirea Țării noastre Comune, României Mari ! Cel mai tare mă afectează faptul , că deși PAS-iștii știu foarte bine adevărul despre originea noastră Românească, a Basarabenilor Băștinași— continuie sa promoveze Minciuna Stalinistă cu “Moldovenismul primitiv” și prin astfel de acțiuni “prelungesc funeraliile ” acestui stat Artificial , care n-are niciun Viitor viabil, Republica Molotova!!!!

  1. Draga Iurie, traim vremuri tulburi.
   Maia Sandu procedeaza foarte bine, diplomatic. O pozitie radicala ar da apa la moara tuturor leprelor mujice. Unirea se va face economic.
   Dragul meu, patriotismul este ca si credinta, se tine in suflet. Nu se latra la colt de strada.

   1. Sincer, mi-ar face o deosebită plăcere să știu că aveți dreptate. Multe semne și semnale indică cu totul și cu totul altceva. Prevăd o mUE mai mare și mai dureroasă decât anusul contra naturii reprezentat de alianța socialiștilor cu PAS și actuala președintă în calitate de prim ministru.
    Sper să mă înșel, timpul ne va arăta calea pe care merg guvernanții RM.

 2. Unica soluție viabilă, realizabilă și salvatoare este reunire cu țara mamă. Doar că clica actuală nu acceptă să rămână fără salarii și cabinete și se tem de justiția română. In trei clipe spînii sunt duși la zdup pentru fărădelegile pe care le comit ZILNIC. Alte chestie este că România are actualmente o clasă politică pasivă, leneșă și indiferentă.

 3. Hai, dna Virtosu, pune umărul, căci cu flegme e mult mai simplu. Pai, stimata doamna, nici dumneata, nici alta sau altul, nu faceți nici cât un nasture de la sacoul Dnei Maia Sandu. Ar trebui, scumpă doamnă, să-i sărutați condurii Dnei Președinte Sandu. Până mai ieri, Moldova era, vorba unui mare român, “curul Europei”. Astăzi, datorita flerului, consecvenței, onestității, determinării si personalității Maieu Sandu, Moldova sta la aceeași masă cu mai-marii zilei. Fără ea, nu mai pupa Moldova acordul de aderare. Fără ea, nu mai beneficia Moldova de sprijinul Occidentului. Va rog frumos, nu mai grohaiti și nu mai aruncați borhot in ventilatoare. Ia o sapă și marș la prășit, să te ardă soarele, poate îți vine mintea la loc. Deh, da de unde nu-i , nici Dumnezeu nu are pretenții. Prea multa brânză in burduf de câine pe acest picior de plai.

  1. Lasă laudatio of maica balamuta. Cun a fost secretara Consiliului lui Voronin, ca mentalitate, așa și a rămas. Este jalnică și mizerabilă ca manager și ca politician. Este incultă și are o viziune primitivă despre societatea și valorile umane. Eu chiar cred că ne crede pacienții lui taksu – veterinaul – ne crede animale. În concluzie – nu mai linge atât de mult dosul cucoanei , că și așa lucești după pupatul lui grosu și spînu. Poporul vrea alegeri anticipate prezindențiale și parlamentare !

   1. ”To be or not to be, that is the question!” ”Poporul vrea”: care popor? Inainte de a vă erija în purtător de cuvănt al poporului, încercați să aprofundați sensul și conținutul acestui concept. Vă propun, cu respect, cea mai simplă definiie din DEX (2009): ”Formă istorică de comunitate umană, superioară tribului și anterioară națiunii, ai cărei membri locuiesc pe același teritoriu, vorbesc aceeași limbă și au aceeași tradiție culturală”. Republica Moldova nu este un stat, este o formațiune ”statalistă” de tip gregar, de aceea sistemul nu funcționează, doar emană în permanență structuri politice ineficiente. Ironia: lipsa de înțelegere a semnificației unui singur cuvânt creează tensiuni și disensiuni interminabile, iar ”poporul”, bărfește și clevetește pe mai departe… ”moldovenește” și în toate limbile minorităților conlocuitoare.

   1. Ești o fumigenă rusească ce vrea să pară mare patriot și mare „maldavan”.
    Maia Sandu a făcut și face greșeli dar nu poate fi suspectată de combinații și de dorință de îmbogățire din funcție (spre deosebire de șor, porkon, filat și mulți, mulți alții). Nu mi-e dragă în mod deosebit, are misiunea de a consolida „maldavenismul”, dar e lipsită de avariția și răutatea tuturor celor de dinaintea ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *